Dua Galur Beus Anyar ti ESHOT

eshottan dua jalur beus énggal
eshottan dua jalur beus énggal

Dua Galur Beus Anyar ti ESHOT; Diréktur Jéndral ESHOT ditugaskeun dua jalur beus anyar di Izmir. Paménta beus ekspres mahasiswa IZTECH dina Rapat Izmir nembalan.

Izmir Metropolitan Perbandaran ESHOT Diréktur Jéndral, anu ngevaluasi lalulintas panumpang sareng pamundut ti warga Izmir, parantos nampi dua jalur bar énggal. Fahrettin Altay - IYTE (Izmir Institute of Technology) mikeun layanan ekspres antara beus nomer 883 dimimitian. Tınaztepe - Baris Bornova nomer wilangan 415 dibatalkeun sareng gaganti 515 Tinnaztepe - Garis Pusat Transfer Transfer Evka 3 dilebetkeun kana jasa.

Ieu rute 515

Beus 515 bakal ngajalankeun jalur pamindahan subway 3 antara Buca Tinaztepe sareng Bornova Evka 10 kalayan frékuénsi menit 16. Beus bakal ngabéréskeun rute di Fakultas Hukum Dokuz Eylül University - Menderes Avenue - Şirinyer - Jambatan Buca - Lebaran Yeşildere - Şehitler Avenue - Fatih Avenue - Courtsouse İzmir - Manavkuyu ​​- Mustafa Kemal Avenue.

Jasa ekspres ka İYTE

Fahrettin Altay - Garis IYTE, anu ngamimitian penerbangan na kamari, ogé bakal janten 'ekspres'. Beus dina garis 883 bakal ngajalankeun kana frekuensi jam. Kituna, waktos anu dianggo ku murid di jalan raya bakal ngirangan sahenteuna 30 menit. Beus 883, anu bakal nyayogikeun jasa ekspres enjing sareng siang kalayan tarif D, bakal nganggo IYTE-Izmir Ring Road - Fahrettin Altay rute. Sakelompok siswa İYTE muka spanduk dina Rapat ofzmir Rapat Pengangkutan diayakeun dina sasih-sasih bulan kamari sareng naroskeun Başkan Express Bus ka İYTE den ti Présidén Tunç Soyer. Tunç Soyer nyarios yén murid bakal ngaevaluasi paménta ieu.

Mégér Railway Ayeuna

ka 05

AusRAIL Ditambah Adil sareng Konperénsi

Range 3 @ 08: 00 - Range 5 @ 17: 00
ka 05

Festival Rail Dunya

Range 3 @ 08: 00 - Range 5 @ 17: 00
ka 05

Perhatosan Tender: Mobil Sewa sareng Supir

Range 5 @ 14: 00 - 15: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar