Eskişehir mangrupikeun conto sareng jalan beton

Eskisehir mangrupikeun conto sareng jalan beton
Eskisehir mangrupikeun conto sareng jalan beton

Eskişehir nyetél conto sareng jalan beton; Eskişehir Munisipal Metropolitan, anu mangrupikeun conto pikeun seueur lembaga khususna kalayan jalan betonna jalan di padésan, 13-14 2019 bakal diayakeun di Ankara antara Nopémber 1. Ieu mangrupikeun hiji-hijina kotamadya anu diondang ngadamel presentasi ka Kongrés Jalan Konkrit.

Kamentrian Angkutan jeung infrasturktur Kamentrian, Jendral Direktorat Bina Marga, semén Association Manufacturers 'Turki jeung EUPAVE Short ngaran 1 nu bakal diayakeun di partnership jeung Beton Éropa jalan aspal Association. Jalan beton Kongrés ka loba lembaga mancanagara, organisasi sarta individu milu dina kongres ngeunaan hijina kotamadya di Turki Eskişehir Metropolitan Municipality bakal ngadamel presentasi ka pamilon. Kongrés 3. Para pejabat Departemen Pangwangunan Dinas Konstruksi Jalan Raya sareng Perbaikan nyatakeun yén aranjeunna bakal ngadamel presentasi anu lega ngeunaan conto jalan beton anu parantos kalaksanakeun dina sési ieu dugi ka ayeuna pisan rukun pisan janten hiji-hijina munisipalitas ngadamel presentasi dina kongres.

Nyarios yén jalan beton leuwih panjang sareng langkung ekonomis tibatan jalan aspal, para pejabat nyatakeun yén Perbandaran Metropolitan Eskişehir bakal teras langkung milih jalan beton utamina dina jalan désa diluar pusat kota.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar