Festival Kütahya Tile di Stasion Alsancak

festival alsancak garda kutahya gin
festival alsancak garda kutahya gin

Festival Kütahya Tile di Stasion Alsancak; Dina lingkup ESCO Craft sareng Folk Art ında dina jaringan kota kreatif UNESCO, Kütahya Tile Festival diayakeun di Stasion Alsancak di İzmir.

Kalayan acara ieu, sejarah, budaya sareng seni Kütahya diwanohkeun. Kotak, keramik, jarum renda, kaligrafi, marbling sareng kriya tangan lianna diwanohkeun dina festival éta. Koftehouse kawat lokal Kütahya, karya sulaman, pertunjukan visual dimana baju tradisional kalayan pola ubin dikaluarkeun tina mas kawin sareng pameran ngeunaan kabayang roda anu ngarobih atah leutak jadi paras keramik ngalaksanakeun dina acara.

Wakil Kütahya Ahmet ERBAŞ, Wakil Gubernur İzmir Osman Nuri CANATAN, Wakil Gubernur Kütahya Ali BEZİRGAN, Wakil Walikota Salih ÖZDEN, Kütahya Présidén Dewan Kütahya Hasan ÖNCEL, TCDD 3. Diréktur Daérah Selim KOÇBAY, Wakil Diréktur Daérah, Pangatur Jasa, staf sareng seueur warga anu hadir.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar