Gebze Halkalı Stasion Marmaray sarta Jam hiber

Gebze Halkalı Stasion Marmaray sarta Jam hiber
Gebze Halkalı Stasion Marmaray sarta Jam hiber

Peta sarta Marmaray Gebze Halkalı Stadion Marmaray sareng Jadwal: Marmaray, proyék anu nyambungkeun sisi Éropa sareng Asia di Istanbul Halkalı sarta sakabeh informasi ngeunaan Metro eureun jeung kali bisa kapanggih dina eusi Gebze. Halkalı Gebze Suburban Line 2019 kalebet garis-garis anu diénggalkeun dina lingkup proyék Marmaray. Halkalı Dina warta ieu kami nyayogikeun inpormasi ngeunaan Stasion Line Gebze Halkalı Anjeun tiasa mendakan sadaya rinci ngeunaan Jam Expedition Marmaray.

Tempatna di sisi Éropa Marmaray Halkalıtur dimimitian kana Gebze. Di Sisi .ropa Halkalı sareng Kazlıçeşme Marmaray, sedengkeun sisi Anatolian nyayogikeun angkutan antawis Air Pancuran Ayrılık sareng Gebze. Jalma-jalma Istanbul terang pisan yén léngkah mimiti proyék ieu dicandak ku jalur Kazlıçeşme Separation Fountain anu ngahubungkeun Anatolian Side sareng Éropa Side.

Halkalı Stasion Metro Gebze

ngabogaan panggedena yén ruteu subway pangpanjangna di Istanbul Halkalı Garis Gebze Metro dina total 42 kios Tina lirén ieu 14 di sisi Éropa, sedengkeun sésana 28 lirénna nyaéta di sisi Anatolian.

stasion metro halkali gebze
Halkalı Mustafa Kemal Kucukcekmece Florya Yesilkoy Yesilyurt Atakoy Bakirkoy Yenimahalle Zeytinburnu Kazlicesme Yenikapi Sirkeci Uskudar Pemisahan Pancuran Sogutlucesme Feneryolu Goztepe Erenkoy Suadiye Bostanci Kucukyali Idealtepe Sureyya Pantai Maltepe Cevizli Karuhun Basak Kartal Yunus Pendik Kaynarca Shipyard Aydıntepe İçmeler Tuzla Cayirova Fatih Osmangazi Darica Gebze
  1. Halkalı
  2. Mustafa Kemal
  3. Kucukcekmece
  4. Florya
  5. Yesilköy
  6. Yesilyurt
  7. Atakoy
  8. Bakirkoy
  9. yenimahalle
  10. Zeytinburnu
  11. Kazlıçeşme
  12. Yenikapı
  13. Sirkeci
  14. Uskudar
  15. separation Fountain
  16. Sogutlucesme
  17. Feneryolu
  18. Göztepe
  19. erenköy
  20. Suadiye
  21. trucker
  22. Küçükyalı
  23. İdealtepe
  24. Süreyya Beach
  25. Maltepe
  26. Cevizli
  27. luluhur
  28. spike
  29. manuk galudra
  30. lauk lumba-lumba
  31. Pendik
  32. cai termal
  33. tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu
  34. Güzelyali
  35. Aydıntepe
  36. İçmeler
  37. Tuzla
  38. Çayırova
  39. conqueror
  40. Osmangazi
  41. Darica
  42. Gebze

Peta Marmaray - Halkalı Gebze Marmaray Line

  • Anjeun tiasa ngundeur Peta Marmaray ieu dina PC atanapi telepon sélulér anjeun

Halkalı Jam Garisan Subway Gebze

timetables marmaray
timetables marmaray

Halkalı Sabaraha Menit Ka Gebze Metro

Stasiun Marmaray: Halkalı Sakumaha anu kasebut di luhur dina subway Gebze Warung 42 perenahna. Halkalı jeung jaman total antara Gebze eureun handap ka 115 menit. Janten ringkes Halkalıindit 115 menit nyaéta 1 jam 55 menit bakal di Gebze. Mangga tingali Peta Marmaray kanggo inpo anu langkung!

map of halkali gebze metro - marmaray
map of halkali gebze metro - marmaray

Halkalı Stasiun Transfer Metro Gebze

Halkalı Gebze ieu lokasina sababaraha stasion mindahkeun via jalur Metro. Halkalı Di handap ieu jalur metro (eureun) anu anjeun badé mindahkeun via Gebze Metro Line:

  • Halkalı stasiun M1B di YenikapıHalkalı Mindahkeun jalur metro
  • M9 İkitelli-Ataköy jalur metro mindahkeun di stasion Ataköy
  • M3 Bakırköy-Başakşehir metro mindahkeun transfer di stasiun Bakırköy
  • M1A Yenikapı-Atatürk Bandara di stasiun Yenikapı
  • M1B Yenikapı-Kirazlı sareng M2 Yenikapı-Hacıosman metro mindahkeun di Stasion Yenikapı
  • Garis trem T1 Kabataş-Bağcılar sareng transfer laut maritim di stasion Sirkeci
  • M4 Kadıköy-Tuzla metro jalur mindahkeun di stasiun Ayrılık Çeşmesi
  • M5 Üsküdar-Çekmeköy metro jalur transfer di stasion Üsküdar
  • M12 Göztepe-Ümraniye metro mindahkeun di stasion Göztepe
  • M8 Bostancı-Dudullu metro mindahkeun di stasion Bostancı
  • M10 Pendik-Sabiha Gökçen Bandara jalur metro di stasiun Pendik
  • İçmeler M4 Kadıköy-Tuzla metro mindahkeun di stasion karéta api

Istanbul Metro Peta

Halkalı Gebze Subway sareng YHT Ankara Connection

Pinuh diperkirakeun réngsé dina taun 2019 Halkalı whereby sambungan tina Ankara YHT bakal réngsé di Gebze jalur subway. Ku kituna, hiji panumpang datang ti Ankara kami Gebze, Pendik, Kartal, Bob, Sogutlucesme, Bakırköy na Halkalımoal eureun di.

GEBZE HALKALI FEE TARIFF

ti Gebze Halkalıkeur jarakna ka 76,6 kilométer £ 5,70 nalika nangtoskeun biaya anu sarat, murid bakal £ 2,75 Ieu bayaran. Panumpangna nyaéta £ 2,60 jeung £ 5,70sedengkeun murid £ 1,25 jeung £ 2,75 bayaran antara.

Pilem Promosi Marmaray

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar