Gubernur Akbıyık Disidik di Resort Hakkari Ski

gubernur ngadamel pangamatan di Resort ski akbiyik hakkari
gubernur ngadamel pangamatan di Resort ski akbiyik hakkari

Gubernur Akbıyık Disidik di Pusat ski ski Hakkari; İdris Akbıyık, Gubernur Hakkâri, ngadatangan daerah ski di luhur 2.500 sareng 4 meter péso anyar anu réngsé di Pusat Ski 3500 Ski Center.

Gubernur Idris Akbiyik ngadatangan Pusat Ski, anu tempatna kirang langkung 12 kilométer ti pusat kota. Diréktur Provinsi Nonoman sareng Olahraga Reşit Güldal dipanggih ku Gubernur Akbıyık, dimana pangwangunan angkat opat korsi anu réngsé sareng investasi énggal bakal dilakukeun ngeunaan inpormasi anu ditampi tina prihatin.

Gubernur Akbiyik ngadamel pernyataan ka anggota pers di Resort ski, saurna; Uz Kami nyiptakeun danau jieunan di Resort ski. Kuring ngarepkeun tempat ieu bakal mawa pariwisata usum tiris sareng pariwisata usum panas. Urang ogé ngagaduhan proyék hotél di dieu. Administrasi Propinsi Khusus damel tender. Kalayan ranjang 150. Kuring ngarepkeun proyék ieu réngsé dugi ka 2 sataun. Resort ski Hakkari bakal janten Resort ski anu penting pikeun anu asalna ti Irak jeung Iran ogé propinsi sakurilingna. ”

Gubernur urang Mr. Idris Akbiyik nyatakeun yén pusat ski dibuka sasih sateuacan usum normal sareng tutup sasih telat; “Ku alatan éta, éta mangrupikeun kasempetan anu penting pikeun pencinta ski sareng pariwisata usum tiis. Taun ieu, pencinta ski urang bakal tiasa ski di landasan anu langkung panjang nganggo angkat ski anu langkung nyaman. Kuring ngaharepkeun yén pengembangan Hakkari, pamekaran sareng pamekaran pariwisata gunung babarengan sareng nilai-nilai sanésna bakal ngajantenkeun sumbangan penting pikeun pariwisata iman. Teras Gubernur Akbıyık, staf di dieu kana tugas kéngingkeun raos.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar