Katerangan ngeunaan Hava-Sen ti Bandara Istanbul

hawa ti anjeun istanbul panjelasan bandara
hawa ti anjeun istanbul panjelasan bandara

Kaayaan kerja négatip karyawan TGS damel di Bandara Istanbul teraskeun. Union Air karyawan Union (Hava-Sen) nyatakeun yén aranjeunna kedah mikiran karyawan sanaos sanés henteu ngarang dagang anu kadaptar sareng didaptarkeun sajumlah tulisan anu aya kaitanana.

Kaayaan kerja négatip ti karyawan Turki Groud Service (TGS) di Bandara Istanbul terus. Kusabab jarak ti bandara dugi ka padumukan, waktos di angkot sareng panjang jasa jasa ngajantenkeun staf teu bahagia, tapi aya pernyataan anu luar biasa dina masalah éta.

Urang ngajak Kami manajerna mikir dina nilai manusa jeung hukum, Kirim uni ceuk dina hiji pernyataan.

Penjelasan anu dilakukeun ku Hava-Sen nyaéta saperti kieu:

Karyawan Penerbangan Sipil Sivil,

Kami geus ngawaskeun palaksanaan 26.TİS, anu anjeun terang pisan ngeunaan nyiapkeunna sareng prosés persetujuan, saatos tandatanganana, sanaos sagala kakurangan sareng kasalahan. TİS mangrupikeun dokumen paling penting anu ngajagaan hak sareng kapentingan karyawan. Aplikasi bakal penting pisan. Éta henteu tiasa dirobih ku protokol unilateral atanapi rahasia. 26. Kami henteu nyandak bagian dina TIS teras kami nalungtik status ngeunaan masalah anu bakal diatur ku protokol. Kami miharep pikeun ngabagikeun hasilna sareng anjeun pikeun ngalenyepan kanyataan.

1. 26, sanaos sadaya peringatan urang, mangrupikeun solusi kanggo tantangan dina pindah ka Tempat Anyar. Ieu henteu kalibet dina sagala cara di TIS. Ayeuna urang tingali yén hanjakalna kami leres. Masih aya kasusah hébat dina damel sareng kaluar. Ladenan henteu masihan genah ka karyawan sareng jalma anu damel sareng hartosna sorangan nyanghareupan kasusah anu hébat. 9 nyandak sajam salembur. Karyawan kedah ngurus diri. Supir palayanan mangrupikeun masalah anu kapisah. Urang moal tiasa ngaduga sabaraha babaturan anu urang bakal éléh dina jalan, sabaraha babaturan bakal kacilakaan. 13-4 kali ningkat jarak leumpang saben dinten tanaga taneuh damel di daérah terminal gedé. masalah dahareun sareng jamban sareng personel angkutan penerbangan antara ruangan tim, ruangan terminal, lawang sareng gerbang kaluar sareng kapal terbang teu tiasa direngsekeun cekap.

2. Salah sahiji masalah anu dijanjikan anu bakal direngsekeun dina 26.TİS nyaéta 95 anu ngalangkungan aturan görev tugas sareng sesa anggota tim .. Persatuan anu kompeten henteu tiasa langkung jauh tibatan wacana anu kur kami parantos ngadegkeun komisi, da urang damel éta. Salaku HAVA-SEN, urang teraskeun seminar SHT-FTL bulanan kami. Masalah penting anu kedah diatur dina damel sareng istirahat tim volatile parantos dibuktikeun. 95 pikeun kapentingan para karyawan ku ngaidentipikasi kaunggulan sareng kalemahan SHT-FTL. union kompeten henteu nyandak usaha anu diperyogikeun pikeun netepkeun sasadiaan tulisan. Salah sahiji hak anu paling penting urang, sapertos N waktos 03: 00 sareng saatosna usaha dina dinten anu sami ”," teu tiasa dipasihkeun dina dinten-dinten anu henteu deui, moal tiasa dimimitian saatos réngsé dina dinten bébas padeukeut (00: 00 lokal) önemli pikeun hak urang 26. période Tis'de teu kalebet. Leungitna hak anu diala sapertos parantos bertentangan sareng sumanget padagalan unionism. Uni na teu kudu éléh, nya meunang meunang. Kami nyauran pikeun nyusun ulang hak anu dicandak tina tim hiber ku cara protokol dikaluarkeun tanpa ditunda.

3. Unggal bulan, personel kabin 500-700 dicandak tina penerbangan na di handapeun nami palatihan spesialis sareng perusahaan na kompensasi perusahaan kalayan kompensasi penerbangan anu henteu dipasihkeun ka aranjeunna. Tapi dina waktos anu sami, 700 parantos diumumkeun kanggo rekrutmen awak kabin. Kaayaan ieu, anu sigana janten kontradiksi, nunjukeun yén tujuanna nyaéta ngahapus personel anu berpengalaman pas mungkin, pikeun ngagentos staf A0, pikeun ngirangan perbelanjaan gaji. Kusabab perusahaan teu ngagaduhan sistem tugas dumasar merit, aranjeunna henteu ngartos yén penerbangan ditulis dina getih. Aranjeunna henteu terang naon senioritas sareng pangalaman. Ngahijian éta ngayakeun piring. Nyatana, daptar tanda kabin anu disiapkeun ku usaha sanés logis, tapi bau pilih kasih sareng pondok.

4. Perusahaan parantos ngeureunkeun mésér pilot. Tangtos, henteu aya alesan pikeun 24 MAX ngapung, tapi dianggap yén 2020 bakal mabur ti mimiti bulan-bulan. Pelatihan butuh waktos. Tapi sapertos anu kami parantos katingal sateuacan, pesawat datang heula teras tim diatur. Nalika henteu cekap, pilot luar dicandak. Perusahaan sapertos Thomas Cook, Jet Airways, Germania, tenggara dina penerbangan sipil dunya. Ryan Air ngageter. Janten seueur jumlah pasokan pilot asing ka pasar. Éta langkung gampil kanggo nutup jurang. Tapi méré kasempetan pilot ngora Turki bakal janten solusi rasional jangka panjang. Sahenteuna sahenteuna pilot anu parantos ngahontal tahap kualifikasi sareng kaserang kedah dibéré kasempetan.

Masalah anu sanésna mangrupikeun nyeri yén pangmayaran lulusan Akademi henteu dibawa kana agenda najan janji massal sareng jalanna. Eksploitasi terus sareng teu aya sora ti union dagang anu kompeten.

5. Sakumaha anu bakal diinget dina siaran pers anu urang dilakukeun dina 29 Mei 2019, biaya pindah, kasusah alun-alun anyar, turunna panumpang sareng kasusah finansial salaku hasil tina konjungsi, sapertos sateuacan, urang bakal boh ngalungkeun volatility 1500 atanapi nyandak ukuran anu dipikabutuh pikeun ngirangan gaji. Dina ieu, union anu diturunkeun nurunkeun kunjungan, nyatakeun para staf sapuk kana éta akibat tina pamilihan umum masarakat palsu. Ayeuna kami dugi ka titik anu sami. Wakil ti union nyatakeun yén aranjeunna nuju ngusahakeun masalah ieu. Kami henteu kantos kalibet artos. Kami ngira yén nilai tambah nyiptakeun bakal diganjar. Nanging, union disebat 'roti', urang ngingetkeun dunungan pikeun henteu nganggo cara anu sami pikeun katingali lucu deui. Parantos janten ngarobih raos milik sareng amanah lengkep leungit. Balikna perusahaan kami bakal untung sareng henteu rugi. Cara pikeun ngirangan artos nyaéta henteu nyéépkeun gaji urang. Ngahijikeun union pikeun nyegah kasalahan ieu, henteu janten alat pikeun kabiasaan anu ngarusak pagawe.

6. Babaturan TGS nyatakeun yén aranjeunna dina kaayaan tekanan sareng kacapean pisan. Urang moal patarosan struktur TGS, manajemén sareng kawijakan ékonomi. Sanajan kitu, padamelna penting pisan sareng berharga pikeun THY. Nanging, langkung ti saratus staf ditugaskeun unggal bulan sareng anu sanés kapaksa ngalaman sagala perlakuan négatip demi roti. Dibekelan hukum hanjakalna ngagantung, neangan hak pikeun saha waé anu hoyong, padahal éta disebut '' diluar panto ''. Kualitas jasa anu disayogikeun dina kaayaan ieu kedah ditaroskeun. Kanggo kami, kasalametan sareng kaamanan hiber tiasa dipastikeun ku sumbangan langsung unggal jalma. Salah sahiji lapisan dina téori 'Swiss Chese' nyaéta TGS. Kami ngajak ménéjer ka mertimbangkeun ajén manusa jeung hukum.

Karyawan anu hormat, sanaos kami henteu ngahijikeun union, kami terus ngabantosan anjeun ku ayana. Kami mangrupikeun tugas pikeun nyangking kanyataan di payun anjeun. Kami bakal teras-terusan ngalakukeun anu terbaik pikeun nangtayungan hak anjeun sareng hukum anjeun. Perkembangan siklus kapayunna bakal ningkatkeun pentingna sareng ajén urang. Janten urang ngarepkeun anjeun janten union anu cocog sareng anjeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar