Kandaraan Overpass Daripada Hasil Ngalangkung Tingkat Bumi

garis opium basmane di tingkat nyebrang di tengah nyebrang tinimbang ngalakukeun panas alasehir
garis opium basmane di tingkat nyebrang di tengah nyebrang tinimbang ngalakukeun panas alasehir

Basmane Afyon Line Km: 171 + 165'de Tingkat Ngalangkal Vehicle Overpass konstruksi (Alaşehir) Gawé

Railway State Turki. 3 / 2019 tina Diréktur Pembelian Daérah sareng Stok Daérah (TCDD) kalayan nilai wates 515873 TL sareng perkiraan biaya 6.164.910,02 TL nyaéta Basmane Afyon Line Km: 9.014.220,20 + 171. Nawar 165 TL sareng lembut sareng dumasar kana hasil ahir ZİRVEYOL İNŞAAT MÜH. TAAH. HAR MAD. TRZ. NAK. LTD. Sti. + KIZILDAĞLAR KONEKSI PINGGUP. TURZ. Gélo. EML. SAN Dahar. TIC. LTD. Sti. parantos ngagaduhan usaha gabungan. Perusahaan 36, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Tender, 25000 m3 Nguatkeun Bumi témbok Pangeusian, 3900 m2 Bumi, 580 mt. 120 Pile Casting Tihang, 180 ton tina Ribbed Reinforcing Steel and Work, 800 m3 Ferrous Concrete C25, 5000 m2 Lantai lantai sareng Karya lianna. Durasi pagawéan nyaéta 300 (tilu ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar