Reuwas 10 Nopémber di Stasion IETT

beus iett eureun dina november kejutan
beus iett eureun dina november kejutan

10 November Reuwas di IETT Station; propesor Ali Kemal Yiğitoğlu SD sareng Menengah murid ngagantung poto Atatürk di stasion IETT dina ulang taun 10 Nopémber.

propesor Ali Kemal Yiğitoğlu Siswa SMP sareng Menengah dina lingkup proyék urang "Stops Fatih urang, stasion IETT Fatih Hutan di Sarıyer Gazi Mustafa Kemal Atatürk's 81. Kusabab ulang tahun pupusna, 10 ngagantung gambar Ataturk sareng foto anu ditarik dina minggu Nopémber.

Panumpang anu nganggo stasion nyatakeun penghargaan pikeun kagiatan anu aranjeunna dilakukeun dina mémori Atatürk.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar