IETT Ngadegkeun Akademi Angkutan pikeun Pembalap

iett netepkeun akademi transportasi pikeun pendidikan lemes
iett netepkeun akademi transportasi pikeun pendidikan lemes

Saluyu sareng kasapukan antara UGETAM sareng IETT, palatihan sareng sertifikasi sadaya supir, utamina karyawan IETT, bakal disayogikeun. Dina akademi anu bakal ditetepkeun, sadaya para ahli transportasi dina sapanjang nagara bakal dilatih dina waktuna.

IETT sareng UGETAM, ngahubungkeun Perbandaran Metropolitan Istanbul, mimiti damel dina ngadegna Akademi Angkatan Darat pikeun nyayogikeun pelatihan teoritis sareng praktis ka supir anu ngajantenkeun dina bidang angkutan umum, sareng ngalaksanakeun pangukuran, evaluasi sareng program sertifikasi.

Antawisna IETT sareng UGETAM, anu janten kelestarian salah sahiji tujuan utami dina transportasi umum 'TRANSPORTATION ACADEMY' perjanjian kahontal pikeun asup protokol.

Dina akademi anu bakal didirikan di distrik Arnavutköy, pelatih sertipikat angkutan umum, pelatih landasan, pelatih nyetir simulator, pendidikan jarak jauh, pelatihan pembelajaran mobile, aplikasi terapi pusat kaséhatan mental, pelatihan jasa komunitas bakal disayogikeun.

Pelatihan anu disayogikeun di Angkatan Udara Angkatan Darat tujuanna ngalatih supir langkung sadar dina lalulintas, ngamekarkeun budaya angkutan umum, teras ngirangan kacilakaan sareng nyayogikeun tabungan bahan bakar. Salian ngalatih sareng nga-sertifikasi supirna, Akademi ogé tujuan pikeun ngamekarkeun téknologi transportasi, nyiptakeun kawijakan transportasi énggal pikeun ngirangan kamacetan lalu lintas, sahingga ngirangan émisi sareng kirang polusi hawa.

Dina tahap kahiji, IETT, Otobüs AŞ sareng swasta Public Bus Beus bakal dilatih. Dina tahap kadua, éta ditujukeun pikeun ngaluarkeun program sertipikat pikeun minibus sareng supir taksi, supir angkutan perkotaan sareng kendaraan bumi, calon penderita, supir kendaraan luar jalan sareng supir motor. Dina tahap anu terakhir, éta rencanana nyayogikeun jasa pikeun supir angkutan umum di luar Istanbul, hubungan sareng penumpang internasional.

SAHA NYATA UGETAM?

Diadegkeun dina 1996 ku Istanbul Metropolitan Munisipalitas, Istanbul Gas Terapan sareng Energi Teknik Panaliti Téknik Perusahaan Dagang (UGETAM) ngiringan kagiatanana dina pelatihan, sertifikasi, pangujian sareng jasa pamariksaan. UGETAM boga otoritas Otoritas Kualitas Vokasional (VQA) kalayan sertipikat anu dipikabutuh ti Badan Akréditasi Turki (TÜRKAK).

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar