Pamakéan Telepon IETT sareng Supir Beus Umum wasta ieu Ngurangkeun

iett sareng pangguna telepon lemes umum beus nyuda turun dina kapal pesiar
iett sareng pangguna telepon lemes umum beus nyuda turun dina kapal pesiar

Diréktur Umum IETT tina Beus dina kadali anu diusahakeun ku supir beus, 2019 taun di lebet ngawangkong sarébu sanksi kana chauffeur 294.

Istanbul Electric Tramway and Tunnel Operations (IETT) Direktorat Jéndral ngalaksanakeun pamariksaan pikeun nyayogikeun transportasi anu langkung saé sareng aman kanggo sasama urang. Numutkeun kana peraturan disiplin anu dilarang sacara langsung 'pamakean telepon sélulér nalika nyetir' sanksi anu ditumpukeun dina pelanggaran paréduksi parah pisan.

Anggo Telepon dina Napigasi Jumlah Hukuman Jumlah Karyawan
2018 2019 2018 2019
IETT 450 217 378 190
batuk 3.546 1.593 2170 1.104
total 3996 1810 2548 1294

Pelanggaran 2018- 2019 taun sareng tabél denda

KOLEKSI YANG DITILUKKEUN HALF

Dina 2018, 378 sarébu 450 dituduh pikeun 2 rébu driver 170, kaasup supir 3 IETT, 546 bin 2 sarébu jalma, 548 rébu supir 3.

Dina 2019, supir 190 IETT dihukum 450, sedengkeun supir 104 Swasta Public Rébu sarébu dirumuskeun sarébu 593.

Hatur nuhun kana pamariksaan, jumlah supir anu mendakan ngalanggar 2019 parantos ngirangan kirang dua kali dibandingkeun sareng 2018.

SANAKI AYA NUJUKKEUN

IETT gaduh kode disiplin artikel 83 pikeun supir sareng pengawas. Kalayan amandemen anu bakal dilakukeun dina periode anu bakal datang, pangaturan kasebut tujuanana pikeun maksakeun sanksi anu langkung parah dina kullanmak nganggo ponsel nalika angkat. Salaku tambahan, nalika ngidentipikasi pelanggaran umum tina Beus Public Bus, IETT mutuskeun pikeun ngencankeun kendali dina arah anu aya dina kerangka otoritasna.

Warga Istanbul tiasa ngirim permintaan, saran sareng keluhan ngeunaan beus sareng jalur Metrobus ngalangkungan ALO 153 Call Center, aplikasi Mobiett, akun média sosial sareng IETT.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar