Insinyur Karéta sareng Kasalametan Karéta Api Tugas Kritis Kaséhatan Staff

insinyur karéta jeung panitia misi kaséhatan karéta api panitia laporan
insinyur karéta jeung panitia misi kaséhatan karéta api panitia laporan

Insinyur Karéta sareng Kaamanan Kréta Tugas Kritis Tugas Ngaji Badan Kaséhatan Pekerjaan Pribadi; Kamentrian Departemen Kaséhatan Prakték Kaamanan Sosial Dinas Insinyur Railway sareng kaamanan Railway Tugas Kritikan Panitia Laporan Kaséhatan Jalma anu parantos diterbitkeun.

Pengumuman na saperti kieu; Peraturan Trénisme Tren Tren sareng Peraturan Kawajiban Kréta Apérasi diropéa sareng diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 18.05.2019 sareng nomer 30778. Pikeun anggota padamelan anu katutup ku Peraturan Mesin Mesin Peraturan sareng Peraturan Kawajiban Kritéran Karéta api, éta wajib nyandak laporan panitia kaséhatan ti rumah sakit kaayaan anu pinuh sareng rumah sakit universitas milik nagara, bisi kaserang darurat atanapi dina dasar operasi.

Kritérsip kaséhatan anu kudu dijéntrékeun dina laporan panitia kasehatan dipedar dina Annex Kaséhatan sareng Kaayaan Kasalametan Diperyogikeun Pikeun Kéngingkeun Lisensi Supir Karéta Api sareng LXX 1 Railway Peraturan Kritén Tugas Kritikan Lambang-1.

Nanging, nalika kaluaran laporan éta dievaluasi, éta mendakan yén teu konsistensi dina diagnosis sareng kaputusan dina laporan sareng widang anu dieusi henteu dieusi. Ku sabab éta, éta mangpaat pikeun ngingetkeun panyayoganana palayanan kaséhatan ngeunaan masalah éta.

1- Laporan kaséhatan jalma-jalma anu ngalaksanakeun insinyur karéta atanapi tugas kritis karéta api bakal dikaluarkeun ku lembaga kasehatan fasilitas dewan anu otorisasi dina kaayaan.

2- Laporan Déwan kedah ngalebetkeun tandatangan panon, otolaryngologi, ubar internal, neurologi, bedah umum, jiwa, orthopedics sareng traumatology, médis kardiologi.

3- Masing-masing dokter cabang bakal mutuskeun saluyu sareng kriteria kasehatan anu dibéré dina Kaayaan Kaséhatan anu dibutuhkeun pikeun Meunangkeun 1 Lisénsi Mesin Jaringan 1 sareng Annex XNUMX Karéta Api Tugas Kritér Terpentingna Lambang-XNUMX dina Kriteria Kasalametan di Karyawan Milarian Tugas Kritis Kaséhatan.

4- Laporan bakal jelas ngaidentipikasi diagnosis sareng kaputusan. Kaputusan bakal dilakukeun saluyu jeung diagnosis na.
a) Kaputusan dumasar kana pencitraan, hasil laboratorium, sareng pamanggihan pamariksaan fisik badé ditulis dina bagian anu aya.
b) Dina laporan papan médis; Inpormasi ngeunaan uji audiométri (dédéngéan) atanapi hasil tés, inpormasi pamariksaan mata, "Ngalatih salaku Pelatih." Frasa, Kalayan Karyawan Kritis Kasalametan "(A) atanapi (B) parombongan kedah diasupkeun.

5- Laporan Annex ka Pangarahan ngeunaan Prosedur sareng Prinsip Laporan Kaséhatan Annex-4 Ngabuktikeun Dewan Kaséhatan Status bakal disiapkeun luyu sareng Format Laporan.

Kanggo téks pinuh pengumuman Klik di dieu

Laporan Kaséhatan pikeun fasilitas Kaséhatan Diamanah Klik di dieu

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sal 12

Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 12

Perhatosan Tender: Pengangkutan Penumpang Karéta Sivas Bostankaya ku Beus

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

1 Comment

  1. karéta "tugas paling kritis" anu henteu pasti.makinistlik kana tugas anu paling rusak. Ngagawekeun musisi karéta sareng teknisi anu ngadalikeun tugasna .. tugas pangbasajanna nyaéta diréktur umum sareng awal.

koméntar