Penghargaan Pencapaian Global IRF ka Yavuz Sultan Selim Bridge

irften yavuz sultan selim koprusune global penghargaan kasuksésan
irften yavuz sultan selim koprusune global penghargaan kasuksésan

Penghargaan Pencapaian Global IRF ka Yavuz Sultan Selim Bridge; Yavuz Sultan Selim Bridge, anu ngagaduhan seueur tonggak tina segi sajarah rékayasa dunya, meunang kategori Dünya Design oldu dina Başarı Global Achievement Awards verilen anu dipasihkeun ku International Road Federation (IRF) unggal taun.

Wakil Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Enver İSKURT, Pangatur Umum Jalan Raya Abdulkadir URALOĞLU sareng Manajer Umum ICA Serhat SOĞUKPINAR ngahadiran upacara pangajén anu diayakeun di Amérika.

Sasak Pertama: Jambatan Yavuz Sultan Selim

Pangwangunan Jambatan Yavuz Sultan Selim sareng proyék motor Peripheral Utara, anu produk tina rékayasa tinggi sareng téknologi, dimimitian ku upacara groundbreaking anu diayakeun dina 29 Mei 2013 sareng 3 réngsé dina waktos catetan sapertos 26 sareng dibuka dina Agustus 2016.

Jalan jalur 8 sareng karéta api lorong 2 nembus tingkat anu sami dina Jambatan Yavuz Sultan Selim, anu didesain janten hiji tingkat, teu béda sareng sasak anu sanés di dunya, anu ngagaduhan jalan sareng karéta api. Pikeun fitur ieu, kabel utama jambatan, tali tali sérok anu nangtung sareng kabel tali utun anu nyambungkeun dek ka menara éta direngkepkeun sareng jembatan hibrid anu luhur dirancang. Dék aérodinamik halus dianggo di sapanjang Jambatan Yavuz Sultan Selim.

Yavuz Sultan Selim, anu mangrupikeun salah sahiji ti saeutik sasak di dunya anu gaduh ciri éstétis sareng téknis, disebut kö jambatan ti mimiti ”. Jambatan gantung pangpanjangna di dunya kalayan lebar meter 59 sareng jembatan gantung pangbadagna di dunya kalayan jarak utama 1.408 méter nyaéta jembatan gantungsi kalayan menara pangluhurna di dunya kalayan jangkungna jangkungna 322 meter.

Ngeunaan International Federation Federation

Féderasi Jalan Internasional (IRF), ngadegkeun pikeun ngamajukeun sareng ngadukung pangwangunan jaringan jalan di sakumna dunya, milih proyék anu suksés sareng inovatif pikeun ngamekarkeun téknologi infrastruktur nganggo Anugerah Pencét Global IRF taunan.

Dilengkepan sistem transportasi cerdas, alat pangropéa téknologi canggih sareng sistem pangumpulan tol, Jambatan Yavuz Sultan Selim sareng Jalur Peripheral Utara beroperasi minangka salah sahiji persimpangan angkutan transit antara dua bawana sareng nyumbang kana kunjungan lalu lintas Istanbul.

7 / 24 diawasi tina rute utama Pusat Kontrol Utama sareng sadaya kagiatan Operasional, Pangropéa sareng Operasi tina jembatan na jalan tol anu diciptakeun sacara rapih sareng perjalanan anu aman sareng nyaman ditawarkeun ka para supir.

Yavuz Sultan Selim Bridge anu mangrupikeun salah sahiji proyék pamor nagara urang dina sagala aspek sareng North motor Marmara; kontemporer, estetika, geus jadi simbol bahan paling canggih Turki urang jeung téhnik rékayasa dipaké.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar