Irmak Zonguldak Line Km: 378 + Overpass di 220 Tender Result

Garis Irmak zonguldak kanggo nyieun kurung
Garis Irmak zonguldak kanggo nyieun kurung

Irmak Zonguldak Line Km: 378 + Overpass di 220 Tender Result

Railway State Turki. Direktorat Jasa Perumahan Daérah (TCDD) 2 / 2019 kalayan nilai wates 496707 TL sareng perkiraan biaya 8.962.794,07 TL nyaéta Irmak Zonguldak Line Km: 12.869.239,52 + 378 220 parantos nyerahkeun lembut sareng nyerahkeun tender dumasar kana hasil anu henteu direngsekeun. ACAR parantos kéngingkeun. Perusahaan 41, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Éta lembut nyertakeun suplai sareng pamasangan 130.985 × 40 mm Galvanized Steel Strip pikeun 4 m Earthing (kalebet pengiriman barang) sareng karya anu sanés. Durasi pagawéan nyaéta 350 (tilu ratus lima puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar