Saluran Terbuka sareng Saluran Sabuk di Irmak Zonguldak Line

solokan saluran terbuka sareng beubeur walungan garis zonguldak
solokan saluran terbuka sareng beubeur walungan garis zonguldak

Garis Irmak Zonguldak Km: 382 + 300 'ka sisi katuhu dina lamping saluran anu terbuka sareng saluran sabuk anu dilakukeun salaku hasil tina lembut éta

Railway State Turki. Diréktur Jual Pembelian Daerah (TCDD) 2 / 2019 kalayan nilai wates 548996 TL sareng perkiraan biaya 92.236,33 TL nyaéta Irmak - Zonguldak Line Km: 123.005,02 + 382. sareng ÜMİT ÇAĞLAR ÖZCAN meunang lembut kalayan nawar 300 TL.

Éta lembut nyertakeun 8,05 ton Ø 8- Ø 12 mm pita beton baja konkrit, motong, bengkok sareng ngagantian bar (kalebet angkutan) sareng karya sanésna. Durasi pagawéan nyaéta 90 (salapan puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar