Bandara Istanbul Siap Usum

bandara istanbul pondok
bandara istanbul pondok

Menteri angkutan sareng prasarana Cahit Turhan, masihan informasi ngeunaan kagiatan anu ngalawan salju.

Nyarios yén bandara siap usum tiis, Turhan negeskeun yén persiapan di bandara diteruskeun kalayan gancang sareng ucapkeun: "304 kendaraan tujuan khusus bakal dianggo dina lingkup jasa tempur salju di bandara. Kami ogé bakal ngawula ngeunaan staf 700 anu dilatih sareng ngalaman dina jasa gelut salju. Aya rébuan 730 ton bahan cair 'de-icing' di bandara anu dianggo dina jasa tarung salju.

Menteri Turhan, Bandara Istanbul, 26 tempur gabungan salju tempur, tempur kompak 15 kompak gabungan salju tempur, semprot salju 8 (rotary), bajak salju 28 sareng "de-icing" kendaraan penyebaran cair bakal ngalayanan di dieu, cenah. Salaku tambahan, pesawat 18 na handapeun jembatan "FOD" sareng kendaraan salju salju sareng alat ngerjakan landasan 3 anu nyatakeun Turhan, operator bandara IGA 900 ton bahan cair "de-icing" parantos dipesen, saurna.

Nyebutkeun yén perang ngalawan salju di Bandara Atatürk dilaksanakeun kalayan kendaraan tujuan 19 khusus sareng anggota 100 State Airports Authority (DHMİ), Turhan nyebatkeun yén bahan cairan N de-icing "dijaga siap dina ton 205.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar