3 Hotel Anyar Dipasang dina Bandara Istanbul

hotél anyar anu bakal diwangun dina bandara istanbul
hotél anyar anu bakal diwangun dina bandara istanbul

Hiji aplikasi EIA dilakukeun pikeun hotél tempatna aya di Bandara Kota Raya anu bakal ditetepkeun di gigih Istanabul Istana anu dilaksanakeun di Arnavutköy. Rébuan kamar 750 bakal ngajalankeun 25 sakitar IGA taun.

Manajemén Bandara IGA bakal ngawangun tilu hotél sareng investasi 25 juta pon dina lahan diséwa pikeun 255 dina sataun di Bandara Istanbul.

IGA diadegkeun dina Oktober 25 ku Kalyon - Cengiz - Peta - Limak Joint Venture Group pikeun ngawangun Bandara Istanbul sareng ngoperasikeun 7 sapanjang taun.

Numutkeun file presentasi of İGA, anu dilarapkeun ka Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi pikeun Penilaian Dampak Lingkungan (EIA), proyék hotél ngarencanakeun bakal diwangun dina daérah Bandara Istanbul ngarencanakeun pikeun ngaladénan konfigurasi 3 anu béda.

Jumlah daérah IGA Airport City Hotel direncanakeun janten 39 rébu 569 méter pasagi. Sasuai,

3 Star Hotel; 5 bakal ngalebetkeun kamar 506, réstoran, kafe-bar sareng kamar pasamoan dina daérah sarébu 631 méter pasagi. 3 kamar hotél béntang sareng jasa parkir bakal dibagikeun sareng hotél bintang 4.

4 Star Hotel; 4 bakal ngalebetkeun ruangan 506, réstoran kadua, kabugaran-gim-spa, salian jasa di hotel bintang 564 di daérah sarébu 3 méter pasagi. Aya kolam renang jero ruangan dina situs.

5 Star Hotel sareng Ruangan Ruangan; Ruang 5 dina 214 rebu 555 méter pasagi, 4 rebu 4 balé méter pasagi bakal aya dina 394 rébu 1500 méter pasagi salian pikeun jasa hotél bintang 3. Ogé bakal aya jasa cuci cuci garing sareng mandir bebas tina 4 sareng hotél bintang XNUMX.

IGA Airport City Hotel bakal gaduh rébu kamar 750 dina sababaraha ukuran sareng kamampuan.

Pangwangunanna direncanakeun nyandak kira-kira bulan 30 sareng nilai investasi diperkirakeun 255 juta pon.

IGA Airport City Hotel bakal dioperasikeun ku IGA salami sataun sataun saluyu sareng kasatujuan utama anu ditandatanganan sareng Nagara Bandara Propinsi. 25 bakal gaduh operator anyar numutkeun kaayaan dina saatos taun atanapi upami perjanjian parantos ngahontal, éta bakal diteruskeun sareng operator anu sami. (Sözcü)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar