Istanbul Metro Jam 2019

Istanbul subway peta 2019 2
Istanbul subway peta 2019 2

Istanbul Metro Jam 2019: Dina ahir taun 2030, kalayan ngawangun subway ngamimitian taun hareup kilométer 776 Istanbul bakal janten jaringan subway pangpanjangna pangpanjangna di dunya saatos New York. Maca warta kami ngeunaan Istanbul Metro Hours 2019

Jam bubuka metro Istanbul: 06: 00 - 00: 00

Numutkeun kana Master Plan, jalur metro 2019 anyar bakal ditambah ka Istanbul dina tungtung 19. Panjang jaringan beusi sareng jalur ieu bakal dugi ka 400 kilométer. Kalayan garis 2019 anyar anu bakal diwangun saatos 24, panjang metro di 2030 rencanana janten 776 kilométer di Istanbul. Maka, Istanbul bakal janten kota kadua di dunya saatos New York, anu panjangna kirang langkung 800 kilométer jalur metro. Dina perencanaan dimana Marmaray dianggo sacara efektif, jalur metro ti Bandal Kartal ka Bandara Atatürk di 2014, ti Pendik ka Bağcılar di 2015 sareng ti Tuzla ka Küçükçekmece di 2016 bakal tiasa ngabantosan warga Istanbul.

Metro Peta Istanbul: Istanbul ditempokeun sagala rinci dina Subway Peta, Klik Metro Peta Istanbul 's dina peta pikeun versi nu leuwih gede. Maps kanggo informasi, nelepon agénsi pikeun originals. Istanbul Metro Peta pakait jeung tambahan visual, Klik pikeun ngalegaan. Ogé dina ukuran aslina Istanbul Rail System Peta dieu. Anjeun oge bisa make peta interaktif kami kalayan program navigasi Anjeun.

garis rail Istanbul urang
garis rail Istanbul urang

kagiatan 2019 dugi taun bakal datang ka garis subway Istanbul

  • Beylikdüzü TÜYAP - Bahçelievler - Kirazli Metro Rail System: 2017
  • Bakırköy - Incirli - Bahçelievler - Kirazli Metro Rail System: 2017
  • Halkalı - Stadion Olimpiade - Kayabaşı - Kayaşehir - 3. Bandara Metro Rail System: 2019
  • Başakşehir - Kayaşehir - Kayabaşı Metro Rail System: 2018
  • Besiktas - Batu Metro Rail System: 2019
  • Besiktas - Mecidiyekoy Metro Rail System: 2019
  • Levent munggaran - Hisarüstü Metro: 2015
  • Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro: 2017
  • İncirli - Yenikapı Metro: 2018
  • Edirnekapı - Unkapanı Metro: 2018
  • Goztepe Baghdad jalan - Göztepe E5 - Datar - Ümraniye metro: 2018
  • Üsküdar - Taksim - Lawas - Çekmeköy subway: 2015
  • Çekmeköy - Sancaktepe - Sultanbeyli - migran Sabiha Airport Metro: 2018
  • Bob - Kozyatağı - Kayışdağı - Imes - Dudullu Metro: 2019
  • Kartal - Pendik Metro: 2015
  • Pendik - Tuzla Metro: 2019
  • Pantai Kartal - Pendik E5 - Bandara Sabiha Gökçen Subway: 2017

Istanbul dina proyék metro anyar, terminal beus - Kirazli - Bagcilar - Başakşehir Metro dibuka dina bulan Juni. Taksim - Lawas - Yenikapı Metro bakal asupkeun jasa taun ieu. Ogé dina lingkup nu Marmaray Yenikapı - Sirkeci - Uskudar torowongan petikan ogé muka taun ieu.

Interaktif Peta Istanbul Metro

Istanbul Metro / Proyék Ati Dina Konstruksi

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar