Bogor TUDEMSAS digunakeun dina gerbong Swiss Wascosa

tudiesas bogies digunakeun dina gerbong wascosanin
tudiesas bogies digunakeun dina gerbong wascosanin

Tuduhan TUDEMSAS digunakeun dina gerbong Swiss Wascosa; Gerbang angkutan konténer anu ngahasilkeun gawé bareng sareng Sektor T PrivateDEMSAŞ-Swasta dikirim ka perusahaan Swiss.

Produksi bogies, anu mangrupikeun bagian anu paling penting tina jinis 25 Sgmmns jinis gerbong wadahna 40 suku anu diproduksi ku gawé séktor swasta-swasta, diproduksi dina TÜDEMSAŞ sareng bagian sasis dikaluarkeun ku swasta. Gerbang wadahna dikirimkeun ka Wascosa, anu ngalaksanakeun transportasi karéta api multinasional sareng kagiatan sewa karéta, bakal ngalayanan di Éropa.

Nalika TÜDEMSAŞ nyegerkeun séktor swasta dina hal régional sareng rundingan sareng inisiasi anu dilakukeun ku taun-taun ayeuna, teras terus nyumbang kana ékonomi nagara urang sacara umum.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar