Dua Stasiun digabungkeun dina İzmir Narlıdere Subway

izmir narlidere subway patepung dua stasion
izmir narlidere subway patepung dua stasion

Dua Stasiun digabungkeun dina İzmir Narlıdere Subway; Dua stasiun mimiti dihubungkeun silih dina garis 7,2 kilométer antara Fahrettin Altay sareng Narlıdere, anu diwangun ku İzmir Metropolitan Munisipalitas.

İzmir Munisipalitas Metropolitan neruskeun konstruksi Narlıdere Metro, anu diadegkeun dina Juni. Fahrettin Altay-Narlıdere Izmir Munisipalitas Metropolitan damel di tujuh stasion dina waktos anu sami, antara Stasion Balçova sareng Stasion Kontemporer 2018 jarak jarak ku mesin torowongan torowongan (TBM) ngahubungkeun dua stasion.

Karya terakhir TBM, anu ogé disebut kö Giant Mole birleştir dina torowongan ngagabung dua stasion, disambut kalayan bungah ku para karyawan Perbandaran Metropolitan İzmir sareng konstruksi subway. Diantara anu ningali kaluar torowongan tina Sekretaris Jenderal TBMM Izinir Metropolitan Munisipalitas. Buğra Gökçe, Wakil Sekretaris Jenderal Eser Atak sareng Mehmet Ergenekon, Kepala Investasi Suburban sareng Sistem Rel ogé hadir.

Nalika hasilna réngsé, panumpang ti Bornova EVKA-3 ka subway bakal tiasa langsung ka Narlıdere. Panjang sistem rel di İzmir bakal ngahontal 179 kilométer ti 186,5.

Lambung géta ngagabung dua stasion

Dina proyék metro Fahrettin Altay-Narlıdere, dimana kinten-kinten jalma 900 damel, langkung ti XnUMX kilométer terowong parantos dibuka dugi ka ayeuna. Munisipalitas Metropolitan İzmir dibuka torowongan méter 4 rébu 3 ngagunakeun metoda klasik yöntem New Austrian Metode Nat (NATM). 150 1,5 sarébu torowongan 3 meter unggal taun dibuka kalayan NATM, 150 méter dikembangkeun ku 1,5 pér bulan sareng TBM. TBM anu kadua, anu didamel dina garis, ngamimitian penggalian sareng nganjang 860 méter. Maka, total panjang torowongan dibuka 105 sarébu 4 méter ngahontal. İzmir Metropolitan Munisipalitas kauangan proyék metro kalayan hartosna sorangan tanpa bantosan kauangan tina nagara.

Transportasi anu teu kendat ti Bornova ka Narlıdere

Metro kerja gancang, maju tanpa ngaganggu Sekretaris Jenderal Dr .. Bugra Gokce, "Angka ieu nunjukkeun yén urang pindah gancang pisan. Janten ieu hartosna ngingetkeun waktos tunneling urang. CPC bakal mingpin urang kana udagan anu langkung gancang. Dina tungtung 2020, kami merencanakeun ngabéréskeun meunteun torowongan. Teras urang ngalakukeun padamelan sanés sareng 2022, upami teu aya anu lepat, urang badé nawiskeun jasa subway kami ka masarakat Izmir. Ku jalan ieu, anjeun tiasa langsung ti Bornova ka Narlıdere ku metro. ”

Izmir keur nyiapkeun kanggo masa depan

Nyarios pentingna investasi dina angkutan umum, saur Gökçe, birinci Anu prioritas utama transportasi umum nyaéta sistem rel, henteu aya pilihan sanés. Kota-kota anu nyiptakeun sistem rel keur siap-siap di masa depan, kotamadya kami terus nyiapkeun Izmir kanggo masa depan. Target anyar Présidén urang Tunç Soyer nyaéta Buca Metro sareng urang nuju nyiapkeun anjeunna. Dina 2020, tujuan urang pikeun ngadamel yayasan Buca Metro, persiapan lembut kami diteruskeun ku arah ieu. Di sisi sanés, persiapan pikeun Çiğli Tramway terus di laju gancang. Deui dina 2020, tujuan urang pikeun ngamimitian hasil pikeun Çiğli Tram ”.

Sistem Peta Railway Izmir

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
PTS 11

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

Nopémber 11 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Sal 12

Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar