Gaziantep Gaziray - Proyék dina Agenda

kéngingkeun gaziantep
kéngingkeun gaziantep

Gaziantep Gaziray - Proyék dina Agenda - Gaziantep Gets Gaziray; Gaziantep Metropolitan Municipality jeung Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) bakal diayakeun di kolaborasi jeung kota "Gaziray" proyek ti karya pangwangunan terus apace.

Walikota Metropolitan Fatma Şahin, anu parantos ngadamel seueur peradaban, ngalaksanakeun tindakan ngirangan paningkatan masalah lalu lintas kusabab migrasi beurat di Gaziantep, kota perdagangan, industri, pariwisata sareng sejarah anu aya di Jalan Sutra bersejarah. , simpangana, bari nyobian ngagentos patalimarga sareng karya sapertos proyék Gaziaray sakaligus ngiringan.

Saha Wins Gaziray Tender

Tender 11 Maret 2016 Ningali Propil Gülermak Proyék Gaziray, dilaksanakeun ku grup usaha gabungan éta, bakal dilaksanakeun antara stasiun Xpinum sareng Mustafa Yavuz kalayan stasion 25 kilométer jarak panjang 17.

Aya stadion anyar, stasiun beus sareng daérah padumukan anyar dina jalur anu nyambungkeun perumahan industri leutik sareng perumahan industri anu teratur.

Proyék, anu bakal ngaladénan sagala jinis targét suburban kalayan sagala jinis kanyamanan, khususna AC sareng sistem kaamanan, bakal kéngingkeun kontribusi anu penting pikeun angkutan perkotaan Gaziantep kalayan jumlah penduduk 2 juta.

Iraha Gaziray réngsé?

Kalayan Gaziray ngarencanakeun pikeun réngsé dina ahir taun 2021, éta ditujukeun pikeun nyandak 100 sarébu jalma per dinten di tempat munggaran. Infrastruktur sareng konstruksi superstruktur 11 diayakeun di Diréktur Jéndral Ankara TCDD dina Maret 2016 sareng Gülermak - Kolin - Kombon gabungan usaha Kalyon.

Gaziray 3 bakal Diwangun dina Panggung

Oduncular-Gar, Stadion Gar (Stadion bawah tanah), Stadion Baspinar 5 km tina total 25 kilométer jalur karéta api, 7 km tina 5 garis (2 Panumpang 2, 1 kargo), 18 km bakal diwangun deui sareng garis 4 (komuter 2, 2 karéta sanés) sareng stasiun 16 sacara on line. Panjang garisna nyaéta 25 Km sareng waktos perjalanan bakal 30 menit. Biaya garis garis nyaéta 1.5 milyar TL

Gaziray Stops

Stasiun Gaziray anu diwangun salaku stasion 16 nyaéta saperti kieu;

  1. Başpınar
  2. OSB 3
  3. OSB 4
  4. Dolice
  5. stadion
  6. grand seigneur
  7. Stasion beus
  8. Kayaönü
  9. TEDAŞ
  10. Topraklık
  11. rumah sakit
  12. Stasiun karéta (Stasion karéta api utama, trem)
  13. Göllüce Médis Puseur
  14. seyrantepe
  15. Langkung profésional anu nami mustafa yavuz
  16. Woodcutters

Map of Gaziray

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar