Kabatas Bagcilar Tram Times

Kabatas Bagcilar Tram
Kabatas Bagcilar Tram

Kabatas Bagcilar Tram Times: 19,3 Km Fase mimiti jalur diwangun antara Sirkeci sareng Aksaray sareng dibuka dina 1992. Jalur nyambung ka Topkapı sareng Zeytinburnu arahna teras diperluas ka Stasion Eminönü. 29 Dina Juni 2006, nyebrang Jambatan Galata sareng nyambung ka Kabataş.

Di daérah Kabataş, éta dihubungkeun ka Yenikapı Haciosman Metro Line via Taksim Kabataş Funicular Line sahingga 4. Pengangkutan antara Bandara Levent sareng Atatürk disayogikeun ku sistem rel. Sadaya stasiun Zeytinburnu - Bağcılar Line, anu dilebetkeun kana jasa di 2006 sareng dioperasikeun ku kendaraan trem tingkat luhur, didamel kompatibel sareng trobika tingkat handap ngan saatos saminggu sareng 3 digabungkeun sareng Line LineNNXX dina bulan Pebruari 2011. Dina ulikan ieu, transportasi langsung langsung ti Bağcılar ka Kabataş disayogikeun.

Dina jalur éta diwangun, jumlah perjalanan unggal dinten, bahkan sareng pananggalan 320.000 (Rata-rata) panumpang, nyaéta Kabataş Bağcılar 295 Expedition dina hiji arah. Baris Kabataş-Bağcılar Tram sareng stasiun 31 ngagaduhan antara jam 06.00 sareng 00.00. Waktu ekspedisi kira-kira 65 menit Frékuénsi perjalanan hiji arah nyaéta 2 per menit.

Inpo bisnis

Panjang Jalur: 19,5 Km.
Jumlah Stasion: 31
Jumlah Wagons: 92
Waktu ekspedisi: 70 menit
Jam Jam: 06: 00 / 00: 00
Panumpang poean: panumpang 265.000 / dinten
Pedkspedisi Frékuénsi: 2 puncak menit per jam.

Stasion Tram Kabatas Bagcilar

Stasiun na sakumna jalur cocog pikeun operasi kandaraan low-floor tram na entrances pikeun aksés ditumpurkeun diwangun ku tanjakan dina kaayaan téknis anu cocog pikeun akses ditumpurkeun. Ngan stasion Topkapı di jero parangkat ku jalan na Topkapı jalan sareng aksés na ku jalan lift.

Kabataş Bağcılar Tramways Transmission Lines

Garis trél Kabataş-Bağcılar dianggap salah sahiji jalur tulang tonggong urang kapasitasna sareng jalur anu gedé, ku kituna méré kamungkinan pikeun ngalih ka kandaraan angkot publik seueur titik sapanjang rute.

  • M1B Yenikapı-Kirazlı metro line di Stasion Bağcılar,
  • M1A Yenikapı-Atatürk Airport metro line na Metrobus line di Zeytinburnu Station,
  • Cevizlimetrobus line di Stasion Dormitory Mahasiswa Bağ-Atatürk,
  • T4 Topkapı Mescid-i Selam trem trem di Topkapı Station,
  • Bandara M1A Yenikapı-Atatürk sareng garis metro M1B Yenikapı-Kirazlı di Stasion Yusufpaşa,
  • Jalur metro M2 Yenikapı-Hacıosman sareng operasi Marmaray di Stasion Aksaray,
  • M2 Yenikapı-Haciosman jalur metro di Stasion Universitas Laleli-Istanbul,
  • Operasi Marmaray di Stasiun Sirkeci,
  • Stasiun Eminönü nganggo usaha laut,
  • F2 Karaköy-Beyoğlu jalur torowongan jujutan sareng fasilitas maritim di Stasiun Karaköy,
  • Di Stasion Kabataş, pangiriman tiasa disampurnakeun ka garis funikular F1 Taksim-Kabataş, City Lines, IDO sareng mesin laut.

Stasion Tram Kabatas Bagcilar

  1. Bagcilar
  2. Güneştepe
  3. Yavuzselim
  4. bulbous
  5. raiders
  6. Gungoren
  7. Pusat Tekstil Merter
  8. Ngahubungan langsung Mehmet
  9. Zeytinburnu
  10. Mithatpaşa
  11. Akşemsettin
  12. Merkezefendi
  13. Cevizlibeungkeutan
  14. Topkapi
  15. Pazartekke
  16. Jangkar-Şehremini
  17. Fındıkzade
  18. Hasseki
  19. Yusufpaşa
  20. Aksaray
  21. Laleli
  22. Beyazit
  23. Çemberlitas
  24. biru
  25. Gulhane
  26. Sirkeci
  27. Eminonu
  28. Karakoy
  29. pabrik pakarang
  30. kemiri
  31. batu

Kabatas Bagcilar Tram sareng Peta Metro Istanbul

Istanbul Metro Map, Peta Istanbul Tram: Sadaya peta sistem angkutan umum Istanbul tiasa dipendakan dina peta ieu:

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233

Janten kahiji komen

koméntar