Géorgia konstruksi turki tina kareta api
995 Géorgia

Turki Géorgia Railway Konstruksi

Turki Géorgia pangwangunan konstruksi kareta; Tujuan kami nyaéta pikeun nyegerkeun Jalan Sutra anu bersejarah kalayan nyayogikeun sambungan karéta api anu teu diganggu antara nagara sareng Georgia, Azerbaijan sareng Republik Turki Républik Tengah sareng janten pamekaran kerjasama ékonomi sareng budaya antara nagara. [Lainna ...]

awas
16 Bursa

Uludağ Kabel Mobil Mobil!

Aranjeunna bakal angkat ka Uludağ ku kabel Mobil waé ..! ; Turki urang Uludag ku sambungan kabel mobil anu bakal warning sumping salah sahiji puseur usum penting paling pariwisata jeung alam. Pusat kota Bursa sareng jalur kabel Uludağ anu nyayogikeun transportasi alternatif parantos diurus. 140 [Lainna ...]