Plan Master Turki Logistik sarta puseur Logistik

kalkun jeung logistik puseur logistik rencana master
kalkun jeung logistik puseur logistik rencana master

Turki Logistik Plan Master sarta puseur Logistik; Logistik Ieu mangrupikeun wewengkon dimana seueur operator ngalaksanakeun sadaya kagiatan anu aya hubunganana sareng angkutan nasional, internasional, logistik, sareng nyebarkeun angkutan barang dina pusat.

Tekad anu puseur logistik tina kriteria situs Pilihan jeung aturan bisnis keur disiapkeun pikeun maksud, Turki jeung Master Plan Logistik;

a. Dicokot pikeun nyegah "puseur Turki logistik désa atawa basa" investasi Nyoplokkeun peta tur mastikeun Tumbu angkutan optimum kalayan jenis beuki angkutan digabungkeun,

b. Hal ieu direncanakeun pikeun nangtukeun standar géografis, fisik sareng operasional sareng prosedur sareng prinsip pendirian désa logistik, pusat atanapi dasar supados tiasa épisién sareng épéktip.

Sektor logistik kami ngembangkeun gancang. Supaya nyayogikeun jasa karéta terintegrasi sareng sistem transportasi anu sanés sareng pikeun ngembangkeun angkutan gabungan, pangwangunan pusat logistik sareng sambungan pusat industri produksi sareng penting pikeun jaringan karéta api kami bakal diteruskeun.

Transformasi tina Program transportasi ka Logistik

10. Rencana ngembangkeun lokasina jeung program ieu salah sahiji 25 Jumlah Prioritas Transformasi Program, Turki urang pertumbuhan ékspor sarta di achieving kana tujuan ngembangkeun sustainable taun anyar, ngaronjatna kontribusina keur potensi tumuwuh tina logistik tumuwuh gancang sarta 2016 ti 160 taun diterbitkeun dina pagelaran logistik nagara indéks 34. Hal ieu ditujukeun pikeun nagara urang janten diantara nagara 2023 munggaran numutkeun target taun 15. koordinator umum tina Program sarta APBD Department tina Stratégi Présidén sarta dijaga ku Departemen.

Kalayan ngadegna Proyék Pusat Logistik, tujuanana pikeun nyiptakeun daérah anu tiasa nyayogikeun kabutuhan di daérah sanés ti pusat kota anu tiasa disukai ku nasabah sareng anu ngagaduhan jalan angkutan anu efisien, sareng nyusun régénsi daérah kalayan poténsial beban anu ageung khususna saluyu sareng kamekaran téknologi sareng ékonomi.

Puseur logistik, utamina aya hubungan sareng zona industri anu teratur di IstanbulHalkalı), Kocaeli (Köseköy), Eskişehir (Hasanbey), Balıkesir (Gökköy), Kayseri (Boğazköprü), Samsun (Gelemen), Denizli (Kaklik), Mersin (Yenice), Erzurum (Palandoken), Usak, Konya (Kayacik), Istan. (Eropa Éropa), Bilecik (Bozuyuk), Kahramanmaras (Turkoglu), Mardin, Sivas, Kars, Izmir (Kemalpasa), Sirnak (Habur), Bitlis (Tatvan) sareng Karaman direncanakeun diwangun dina jumlah lokasi 21 (Peta 15).

Samsun (Gelemen), Usak, Denizli (Kaklik), Izmit (Kosekoy), IstanbulHalkalı), Eskişehir (Hasanbey), Balıkesir (Gökköy), Kahramanmaraş (Türkoğlu), Erzurum (Palandöken) dilaksanakeun. Pusat logistik Bilecik (Bozuyuk), Konya (Kayacik), Kars, Mersin (Yenice), Izmir (Kemalpasa) pusat pangwangunan masih lumangsung. Tender, proyék sareng éksprésiasi anu aya hubunganana sareng pusat logistik sanés anu diteruskeun.

puseur logistik
puseur logistik

Dina hiji pusat logistik;

●( loading wadah sareng muatan na daérah saham,

●( Situs anu dibeungkeut,

●( Pejabat pelanggan, tempat parkir, taman truk

●● bank, réstoran, hotél, pangropéa jeung cuci fasilitas, stasiun gas, gudang,

●( Aya panarimaan karéta sareng rél pengiriman.

Turki Master Plan Logistik (TLMP)

10. Plan ngembangkeun 1.18 No. '' Angkutan logistik Transformasi Program '' ieu lokasina dina '' Turki Logistik Master Plan 'keur kaperluan nyieun, strengthening posisi internasional nagara urang, ngurangan ongkos jumlahna logistik ngarugikeun beungbeurat dina produk industri, kampanye angkutan intermodal dibandingkeun jalan ningkatkeun bagian tina transportasi karéta api, anu langkung ekonomis, sareng ngirangan waktos angkutan barang akhir ka pasar konsumsi. pikeun nangtukeun butuh isu kayaning '' Turki Logistik Master Plan 'karya persiapan geus handapeun jalan, bakal réngsé ku tungtung 2018 sataun.

Tekad anu puseur logistik tina kriteria situs Pilihan jeung aturan bisnis keur disiapkeun pikeun maksud, Turki jeung Master Plan Logistik;

●● dipiceun pikeun nyegah "puseur Turki logistik désa atawa basa" investasi jeung kedah nangtukeun lokasi sarta ngembangkeun Tumbu angkutan digabungkeun jeung mastikeun modus optimum angkutan,

●( Ieu rencanana pikeun nangtukeun standar géografis sareng fisik anu minimum sareng prosedur sareng prinsip pikeun ngadegkeun sareng operasi désa logistik, pusat atanapi dasar supados tiasa épisién sareng épéktip.

Perda Logistik

Turki Logistik Logistik puseur di paralel kalawan persiapan ulikan Plan Master, sareng dasar Dewan Desa jeung Kamampuh terus gawé nyiapkeun draft tina Aturan Ngeunaan anu bakal diperlukeun.

Kemalpaşa Jalur Sambungan Railway Daérah Industri Diaturkeun sareng Pusat Logistik

Zona Perusahaan Organisasi Kemalpaşa, dimana perusahaan 270 beroperasi, nyambung ka jaringan karéta anu tos aya sareng 3 km. panjang Gulab OSB Rail Patalina Line Konstruksi ieu réngsé dina 27 3 di tempat; TCDD on 16.02.2016 kasebut dibikeun ka Direktorat Jenderal Transfer Protocol.

Tahap kahiji di Kemalpaşa Logistics Center, anu rencanana ngahontal 1.315.020 m2 minangka wewengkon kagiatan dina tahap kahiji, teras 3.000.000 m2 daerah sareng daérah ékspansi, dileler dua tahap; Fase kahiji parantos réngsé. 19.11.2018 nu bisa réngsé dina lengkah kadua keur masih di handapeun de-Val.

Salaku hasil tina panalitian anu dilaksanakeun babarengan sareng Gazi University pikeun nangtukeun modél operasional pusat logistik, PPP Model parantos sumping pikeun operasi pusat logistik. Nanging; Ladenan konsultasi dicandak ku Kementrian Perdagangan dina lingkup karya anu ngagabung pikeun nangtukeun operasi ahir sareng modél manajemén nganggo Kementerian Perdagangan; Konsultasi Layanan réngsé dina 30.11.2018.

Turki Railway Logistik puseur Peta

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar