Dinten dina Sejarah: 4 November 1955 stasiun anyar Eskisehir

stasion anyar eskisehir
stasion anyar eskisehir

Dinten dina Sajarah
4 Nopémber 1910 Rusia sareng Jérman mutuskeun henteu pasangpang saling di Postdam kanggo hak husus kareta anu aranjeunna parantos ngahontal di Kakaisaran Utsmaniyah. Dua nagara ogé satuju kana jalur antara Tehran sareng Hanikan pikeun nyambung ka Railway Baghdad.
4 Nopémber stasion kareta api anyar 1955 Eskişehir aya dina jasa

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar