Dinten dina Sejarah: 6 Nopémber 1870 Yedikule- Garis Küçükçekmece

tanggal ayeuna dinten november yedikule kucukcekmece baris
tanggal ayeuna dinten november yedikule kucukcekmece baris

Dinten dina Sajarah
6 Nopémber garis 1870 Yedikule-Küçükçekmece disatujuan ku wasiat.
6 Nopémber Stasion 1948 Maraş sareng garis Bridgağzı-Maraş (28 km) dibuka.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar