Mersin, Railway sareng Bandara ka Gear Up

karéta api mersin sareng bandara
karéta api mersin sareng bandara

Mersin, Railway and Airport to Shift Up; Walikota Toroslar Atsız Afşın Yılmaz, anu ogé Présidén Badan Layanan Infrastruktur Mersin sareng Area Sakulilingna, nyatakeun yén aranjeunna kalintang senang ningali investasi anu Mersin ngantosan sababaraha taun dina Program Présidén Taun 2020 anu diterbitkeun dina Warta resmi.

2020 Taun Présidén Program makroekonomis sareng sektor kawijakan, sareng nyatakeun yén pelaksanaan pelaksanaan Yilmaz Yilmaz ieu, langkah-langkah program di Bandara Cukurova, Yenice Logistics Center sareng palabuhan sambungan jalur karéta api dianggo, saurna.

Mersin, Railway sareng Bandara ka Gear Up

11. Bandara Çukurova, anu ogé kalebet dina rencana Pangwangunan, diumumkeun parantos réngsé sareng sambungan kana jaringan karéta api utama bakal dipastikeun. Walikota Yılmaz ngingetkeun yén Bandara Kaca Çukurova bakal réngsé pikeun alamat Wétan Tengah sareng Afrika coğraf dina program 2020 Présidén. Sasuai, Walikota Toroslar Atsız Afşın Yılmaz nyatakeun yén tingkat réalisasi fisik 65 bakal ngahontal dina karya infrastruktur anu aya di Bandara Çukurova sareng fasilitas superstruktur bakal digarap dina ruang lingkup Public-Private Cooperation (PPP). stres yén éta bakal ngadamel kontribusi penting. Mersin, sanggeus Istanbul, dagang panggedéna Turki urang Sanajan kota; séktor aktif; industri, logistik, agri-dahareun sareng pariwisata dina widang ngagancangkeun transfer Presiden Présidén Yilmaz, digariskeun yén bandara bakal dilaksanakeun dampak pangungkapan modal pikeun anu ngagariskeun.

Walikota Yilmaz, ogé Adana-Mersin 3. sareng 4. Konstruksi Jalur Railway sareng Proyék sambungan Bandara Çukurova ngumumkeun yén karya konstruksi bakal dimimitian. Ku cara kieu, Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep jalur karéta api ku ngalengkepan sektor industri manufaktur Adana, palabuhan Mersin sareng Iskenderun bakal langkung gampang ngungkabkeun Présidén Yilmaz, séktor prioritas pikeun museurkeun konstruksi na logistik pusat logistik pikeun ngangkat standar Mersin (Yenice) Logistics Center bakal dibuka pikeun bisnis, saurna.

Nganyatakeun kapuasan yén yén Investasi anu parantos ngantosan di taun-taun bakal diwujudkeun dina 2020, Walikota Yılmaz nambihan yén aranjeunna bakal gawé bareng atas nama pangwangunan kota.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar