Karéta Kargo Urang Luncat ka Éropa Nganggo Marmaray

karéta miang angkat ti Éropa nganggo marmara
karéta miang angkat ti Éropa nganggo marmara

Karéta Kargo Urang Luncat ka Éropa Nganggo Marmaray; Karéta api pertama Chang'an, anu bakal teu diganggu ku ngagunakeun tabung Marmaray nyebrang ti Asia ka Eropa, ngaliwat perjalananna ku ngalirkeun stasion Marmaray Ayrılıkıesçesi dina dua bagian. Kusabab panjangna sareng beurat Kargo Sél, ngalangkungan terowongan dina dua bagian pikeun nyingkahan masalah dina nyebrang Maramaray. Ieu diajar yén karéta kargo bakal diteruskeun jalan salaku hiji bagian dina Kapıkule deui.

China Railway Express 6 Karéta pengiriman mimiti anu bakal angkat ti China sareng angkat ka Éropa kalayan nganggo Marmaray, dikirim dina 2016 November ti Stasion Ankara.

Ayeuna, karéta munggaran nyaéta di 04.24 sareng karéta kadua nyaéta di Marmaray Ayrılıkçeşme lirén di 05.00 sareng neraskeun perjalanan. Ieu diajar yén karéta lulus ti Marmaray dina dua bagian bakal dirapatahan deui dina Kapıkule sareng bakal terus jalan salaku sapotong tunggal.

Éta nempokeun pentingna khusus pikeun proyek "One Generation One Way", anu tujuanana pikeun nyiptakeun infrastruktur anu ageung sareng jaringan transportasi ku cara ngahubungkeun China, Asia, Eropa sareng Wétan Tengah. China Railway Express, anu nyiptakeun penerbangan pertambangan ti Baku ka Kars dina Baku-Tbilisi-Kars Railway Line, bakal masihan arah anyar pikeun transportasi dunya.

China Railway Express, anu mawa beban produk éléktronik sarua jeung treuk 42, dilengkepan wadah 820 sarat gerbong anu jarakna panjang 42 meter; Nyebrang bawana 2, nagara 10, laut 2, 12 bakal ngumbara sewu 11 kilométer sadinten dina 483 kilométer. Nagara dina rute karéta; Cina, Kazakhstan, Azerbaijan, Jorjia, Turki, Bulgaria, Sérbia, Hungaria, Slowakia jeung Céko. Jalur tina karéta Ahilkelek Turki, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Kayseri, Kırıkkale, Ankara, Eskisehir, Kocaeli, Istanbul jeung Agility (Edirne) lumangsung.

Di wewengkon angkutan barang rail antara Asia jeung Éropa di Turki, koridor sentral manjang ti Beijing ka London, sarta deui ngalegaan ti Kazakhstan ka Turki bakal jadi port pangpentingna tina Beusi Jalan Sutra.

Baku-Tbilisi-Kars Railway Line, waktu ngangkut kargo antara Cina jeung Turki 1 poé bulan 12, "proyék abad" Marmaray di nu eta malah terpadu di waktu antara Far East jeung Éropa Kulon turun ka 18 poé.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar