Samsun Sivas Railway Badé Nyayogikeun Seueur

tabungan karéta samsun sivas tabungan ageung bakal disayogikeun
tabungan karéta samsun sivas tabungan ageung bakal disayogikeun

Samsun Sivas Railway Bakal Nyéépkeun Tabungan Saé; Wakil AK Party Samsun Wakil Orhan Kırcalı nyatakeun yén jalur karéta Samsun-Sivas-Kalın, anu bakal diangkut salian angkutan barang, bakal dibuka deui dina sasih ieu sareng nyarios, "9 bakal angkat ka 5 jam sareng satengah jam saatos ieu jalanna. Bakal aya tabungan ageung dina waktosna sareng suluh. "

Dina jalur karéta api 88 taunan Samsun-Sivas Thick, anu diadegkeun ku pamimpin hébat Mustafa Kemal Atatürk, 4 dimimitian ku dukungan hibah Uni Éropa (EU).

HENTEU ANATOLIA

Uni Éropa (EU) ngawèhkeun dina jalur karéta api, anu mangrupikeun proyek panggedéna direalisasikeun di luar wates Uni Éropa, keur dilaksanakeun sapopoé dina jalur uji coba dina rel anu nembé diubaran. Garis Samsun-Sivas (Kalın), salah sahiji dua jalur karéta Laut Hideung nepi ka Anatolia, bakal dianggo pikeun angkutan kargo ti palabuhan di daérah ogé panumpang.

Kapasitas bakal ningkatkeun

Kecepatan transportasi sakitar modéren bakal ningkat tina 60 kilométer ka 100 kilométer. Kamampuan karéta sapopoé bakal ningkat tina 21 ka 54, kapasitas panumpang taunan bakal tina 95 juta ka 168 juta, sareng lalu lintas kargo bakal naek tina 657 juta ton nepi ka 867 juta ton. Dina rute dimana waktos perjalanan bakal diréduksi tina jam 9.5 dugi ka jam 5, sela tingkat anu otomatis teu aya halangan, sedengkeun platformna ditingkatkeun kana standar EU saluyu sareng aksés anu ditumpurkeun.

DENGAN DENGAN EU DANA

4 nyiapkeun proyek modernisasi pikeun jalur Samsun-Kalın Railway kalayan dukungan dana hibah Uni Éropa. Kalayan proyék éta, sasak sajarah 40 dibalikkeun sareng rel, sare, ballast, superstruktur tina jalur dimana pamutahiran éta dilaksanakeun dina torowongan panjang 2 rébu 476.

SANGKE TO TO dibuka

Wakil AK Party Samsun Wakil Orhan Kırcalı nyarios, "Salila dina modérn modernisasi, kusabab kaayaan géografis di daérah urang, aya sababaraha kasusah. Masalah ieu ogé ngalegaan prosés nuliskeun jalur. Tim damel di 7 / 24 pikeun mastikeun yén garis dilaksanakeun kana jasa sa pas mungkin. Numutkeun inpormasi anu pangahirna, garis éta bakal dibuka deui dina bulan Nopémber. Kinten kirang langkung 9 satengah jam saatos ngerjakeun ieu tiasa diréduksi jadi jam 5. Tabungan anu hébat bakal dilakukeun dina waktos sareng bahan bakar. ((Dilber Bahadır, Yasin Yıldız - Surat kabar Samsun)

Samsun Sivas Demiryolu Haritası

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar