Tender Anyar kanggo Karamürsel Interchange

anyar tender kanggo karamursel sasak
anyar tender kanggo karamursel sasak

Anyar Tender pikeun Karamürsel Interchange; Kocaeli Munisipal Metropolitan Karamürsel D-130 jalan raya di stasion beus Karamürsel sareng pusat kota pikeun nyayogikeun hubungan jambatan sareng jalan ngaluarkeun jalan kusabab gagal nedunan syarat perusahaan anu parantos dipungkir. Karamürsel nembé lembut pikeun pangwangunan simpang jambatan sareng kaluaran panonpoe.

11 milu dina lembut

Perusahaan 11 milu dina tender pikeun pangwangunan konstruksi konstruksi jambatan konstruksi di Karamürsel City Square anu diayakeun di gedong tender Kocaeli Munisipal Metropolitan. Trans-Of Perusahaan Pembinaan Pengangkutan Nasional sareng Perusahaan Limited Limited sareng perusahaan konstruksi gedong Ersen Oflas-Erof dilélang panghandapna paling handap sareng 36.745.338 TL. Tawaran anu pangluhurna sumping ti Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi AS kalayan 48.636.877 TL.

Trans-Of Angkutan Nasional sareng Ersen Oflas-Erof konstruksi gedong perusahaan 36.745.338 TL
Konstruksi Jalan Mirac 36.916.016 TL
İlke Yapı İnşaat 38.654.324 TL
Yazıcıoğlu Yol Yapı Konstruksi 41.078.839 TL
Konstruksi GLS Téknik 41.548.103 TL
Yafa Engineering Construction 41.774.270 TL
Konstruksi infrastruktur SYA 42.285.115 TL
Pariwisata pariwisata sareng konstruksi 42.322.041 TL
Minyak Bahan Bakar Egecan sareng Konstruksi 44.125.318 TL
Pangwangunan Ozgur 45.000.000 TL
Ikon Mat Pertambangan Pembinaan 48.636.877 TL

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00
Sal 10

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar