Jalur Railway Kars Edirne Bakal Jilbab Salah sahiji Rukun Penting Jalan Generasi

kars edirne jalur karéta bakal salah sahiji kolom jalan utama
kars edirne jalur karéta bakal salah sahiji kolom jalan utama

Kars Edirne Railway Line tiasa salah sahiji pilar penting tina Generation Road; Generasi nu nawar Turki pikeun jalan "Central Koridor" geus dimimitian pikeun sawala dina cara langkung tangible. Garis Basın The Kars Edirne bakal dihijikeun kana garis Baku Tbilisi Kars bakal jadi salah sahiji pilar penting tina Generation Road Çin

Pindah ti kota Xi'an, Cina, ka ibukota Czech Prague, karéta Belt Road minggu kamari sateuacan garis Baku Tbilisi Kars teras nganggo marmaray di Istanbul gema terus gema. Cina lalampahan karéta ti Éropa ka poé 18 pikeun ngundeur lalampahan suksés ieu sareng kaunggulan geografi ngeunaan pentingna Turki urang sakali deui di hareupeun kasar. Dina kontéks ieu, Turki geus ditawarkeun ka Cina Beubeur Jalan Project "Central Koridor" Gagasan ieu diucapkeun leuwih jelas.

TERMINAL ENTER AKAN ING ING

média Cina Turki urang "Central Koridor" mimiti ngawangkong ngeunaan tawaran. Analiz Jalur anu bakal diwangun ti Kars ka Edirne sareng bakal dihijikeun ka garis Baku-Tbilisi-Kars bakal jadi kolom Belt Road sütun, saurna analisa dina lembaga berita resmi nagara Xinhua. Analisis barang-barang listrik Railway Express China anu mawa karéta jarak panjang 820 dina kaayaan Bosporus ti Asia ka Éropah pikeun ngalangkungan Project Generation Road mangrupikeun indikasi sabaraha ékonomi anu kacatet. Analisis dina ruteu kareta kritis di Turki ngawartoskeun Xinhua dijieun, kitu ogé palabuhan di tekenan. ogé ku News of garis kareta ogé palabuhan di Turki Drew perhatian ka terminal input bisa jadi Éropa urang Cina. Urang Tionghoa parantos janten pasangan dina Port Kumport di Avcılar.

sumber: cinhab nyaeta

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar