Karyawan IETT Ngangge Masker Dina Saluran Barudak Leukemia Minggu

karyawan iett ngagem topéng kanggo barudak sareng minggu losem
karyawan iett ngagem topéng kanggo barudak sareng minggu losem

Diréktur Umum IETT sareng LÖSEV ngadamel seminar ngeunaan s Barudak sareng Minggu Leukemia ”ngeunaan leukemia. Salaku tambahan, manajer sareng karyawan anu nganggo masker masihan pesen kasadaran.

LÖSEV ngayakeun seminar anu judulna hastalık MASKEMİ TAKARIM, AWARENESS CREATION X di aula Konperénsi Kağıthane Garage salami Minggu 2-8 Nopémber Barudak kanggo ngajelaskeun yén leukemia mangrupikeun panyakit anu tiasa dicegah sareng curable.

seminar; LÖSEV İstanbul Komunikasi Corporate and Assistant Affairs Coordinator Burcu Demir sareng Kepala Dinas IETT, Pangurus Unit sareng Karyawan milu. Dina seminar dimana partisipasi intensipna disayogikeun, leukemia henteu kasakit teu upaya sareng topéng anu dianggo salami perlakuan ieu dilakukeun pikeun nyegah inféksi.

Salaku tambahan, manajer İETT tiasa nganggo beus ,ETT, lirén saterasna. nyatakeun yén aranjeunna tiasa ngadukung studi anu aya hubunganana sareng LÖSEV supados ningkatkeun kasadaran dina widang. Gerentes sareng karyawan anu ngagem topéng masihan pesen.

Dina seminar éta, anu tujuanana pikeun ningkatkeun kasadaran, para karyawan nyandak poto koléktif kalayan ngagem topéng. Manajer IETT ngagem masker pikeun narik perhatian kana kasadaran.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar