Karyawan Metro Istanbul Nyababkeun Panumpang Kasebar Kalor sareng Bapana

karyawan metro istanbul nggawa panumpang ditumpurkeun sareng ramana
karyawan metro istanbul nggawa panumpang ditumpurkeun sareng ramana

Ünalan Metro Station kasangka curiga nyangka gerakan penumpang anu ditumpurkeun, dihubungi bapakna dikirimkeun ka kulawargana. Pun bapa patepung sareng putrana dina waktos na nalika anjeunna damel di waktos garwa na kaganggu margi garwa teu sadar pisan ka putra na ditinggalkeun di bumi anu henteu kabéjakeun, ngalaporkeun yén anjeunna henteu tiasa sumping ka bumi nyalira.

15 di Stasion Ünalan tempatna di Kadıköy-Tavşantepe Metro Line 2019 Oktober 19 Salasa 40: Panumpang namina Fatih Akbulut, anu lulus tanpa kartu geser di 4, diperhatoskeun ku Kapala Unit Stasion sareng petugas kaamanan di wilayah turnstile. .

Éta ngagaduhan ramana anu aya dina tag na…

Karyawan Metro Istanbul anu ngahubungi panumpangna, nyatakeun yén aranjeunna henteu terang identitas Fatih Akbulut, anu kapendak parah, henteu ngingetkeun perjalanan, upami ningalikeun kamungkinan leungitna.

Saatos nunjukkeun tag dina beuheung panumpang, pejabat anu ningali inpormasi kontak ramana, Abdullah Akbulut, ngalaporkeun lokasi Akbulut ku nyauran ramana. Ngomong yén anjeunna parantos sumping ka Ümraniye sareng yén anjeunna bakal langsung sumping ka tempat éta, bapak hoyong putrana janten dina kaayaan pangawasan Metro İstanbul.

Ez Anjeunna henteu tiasa angkat ka bumi nyalira ”

Bapa Abdullah Akbulut Fatih Akbulut istirahat dugi ka para pejabat nyarios yén peurihna henteu lapar ku maturan tea ka panumpangna ngobrol. 20: bapak 45'te anu sumping ka stasion, nyarios yén anjeunna nuju damel di siang beurang, margi garwana teu kaganggu ku putrana teu tiasa ngurus putrana ditinggalkeun di bumi anu teu diséépkeun. Nyarioskeun yén putrana teu dina posisi na janten nyalira, Abdullah Akbulut hatur nuhun ka staf Istana Metro Istanbul.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar