Klub Olahraga EGO Gamping Barudak sareng Leukemia

klub olahraga ego sareng murangkalih losem
klub olahraga ego sareng murangkalih losem

EGO Sports Club gigireun Barudak sareng Leukemia; EGO Sports Club maénkeun peran anu aktip dina proyék tanggung jawab sosial ogé kagiatan olahraga.

Salami "2-8 Nopémber Barudak sareng Minggu Leukemia", atlit EGO Sports Club milu dina orum I Nganggo Topeng Kuring, Kuring Ngadamel Acara düzenlen anu diayakeun ku Barudak sareng Yayasan Leukemia Kaséhatan sareng Atikan Atikan (LÖSEV) sareng dirojong ku ngagem topéng.

MASKU NGUKANG DARI PELATIK EGO KELUAR

Warga ogé nunjukkeun minat anu hébat dina kagiatan anu dilaksanakeun pikeun nyegah éntuk barudak ti leukemia sareng janten harepan kusabab masker anu aranjeunna ngagem pikeun ngajagaan barudak tina leukemia.

Topeng anu disebarkeun ku LÖSEV ku gawé babarengan sareng EGO Sports Club dihias ku sagala rupa bahan kalayan perawatan anu saé. Topeng gawang dirancang ku sukarelawan sareng atlit #MyMaskTakiyorumAwareness KasadaranCreative sareng #LeukemiaChudakHealth ogé dibagi dina média sosial.

Hatur nuhun ka BÜYÜKŞEHİR

EGO Olahraga Klub Olahraga Baskét Hiji Tim sareng Tim Handball Tiny Wanita ningali pilem "Canım Kardeşim çocuklar sareng barudak anu ngagaduhan leukemia bari Présidén Klub Olahraga EGO Akın Hondoroğlu ngucapkeun, uz Kami milu dina sadaya karya lapangan LÖSEV sareng atlit bergiun lisénsi 5 rébu urang 900. Kami salawasna babarengan aranjeunna nalika kami butuh aranjeunna ..

Sinan Aras, Patugas Hubungan Umum LÖSEV, hatur nuhun kecap “Walikota Kami di Kota Ankara Metropolitan Perbandaran Mansur Yavaş sareng EGO Sports Club ulah ngantepkeun kami waé dina kagiatan urang”.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar