Pangwangunan Banglo Dimimitian di Fasilitas Çambaşı Doğa

konstruksi banglo di fasilitas alam cambasi dimulai
konstruksi banglo di fasilitas alam cambasi dimulai

Bangun Konstruksi parantos dimulai di atambaşı Doğa Fasilitas; Angkatan Darat urang 2 sarébu luhur Çambaşı Highland Çambaşı Winter Olahraga sareng ski ski, Walikota Ordu Dr. Mehmet Hilmi Guler, kalayan investasi sadar ku petunjukna, badé janten salah sahiji fasilitas anu damel nami.

Di Turki, laut jeung bandara Çambaşı numana Resort ski pangcaketna mimiti pangwangunan angka bungalow 12 Alam Plant.

Sateuacan lahan kosong bakal janten pusat atraksi sareng panaliten anu bakal dilakukeun Présidén Dr. Mehmet Hilmi Güler nyarios, "Aya kana lamping ski 5 di Pusat Ski, kami nambihan nomer ieu ka 14, sareng kami manjangkeun panjang 5 km ka 15 km pinuh. Kami ogé damel dina 100 méteran sabuk leumpang pikeun proyék-pamaén anyar. Kami parantos ngawasa pondasi hotél bintang 5 supados ningkatkeun kapasitas akomodasi anu parantos aya. Pangwangunan tulang talang di hotel tos réngsé. Nalika ngerjakeun damel na gancang, urang ogé ngawangun 12 banglo di fasilitas fasilitas hawu anu aya dina tangkal pinus. Urang bakal ngabéréskeun pagawéan dina waktos anu singget sareng janten sayogi pikeun warga kami. Kami bakal ngajantenkeun Plateau Çambaşı minangka pusat anu atraksi dina usum panas sareng usum tiis. ”

ING TUNGGULAN AYA DUA DUA JENIS

4 dirancang dina dua jinis imah, anu diwangun dina cara insulated mertimbangkeun kaayaan usum musiman. Salah sahiji banglo anu dirarancang minangka 100 méter pasagi kalayan lanté digantungkeun sareng anu sanésna dirarancang ogé 57 méter pasagi duplex bakal diwangun dina cara ngalebetkeun sadayana barang dina hiji bumi.

Nested sareng Alam

Çambaşı Alam Tutuwuhan ngadominasi poin, dimana para sangkuriang tiasa ningali pandangan panon manuk kana imah-imah, sajaba ti konsép akomodasi klasik, saluyu sareng alam, jalma anu resep ski di usum tiis, ngantosan jalma anu hoyong menikmati usum panas dina usum panas.

AKAN DITANGGO DI WINTER SEAS

Bungalows musiman 4 bakal ngaladénan tamu domestik sareng asing dina usum usum ieu sasarengan kanggo ngaladénan.

Facilitiesambaşı Doğa Fasilitas parantos siap usum usum sareng réstoran, jajanan jajanan sareng tempat inuman, akomodasi, ski, tobogganing, sewaan snowboard, angkat ski sareng lereng ski anu nembé dibuka.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar