Metro 2019 jam gawé ku kota di Turki!

Metro 2019 jam gawé ku kota di Turki!
Metro 2019 jam gawé ku kota di Turki!

Türkiye’de Şehirlere Göre Metro Çalışma Saatleri 2019!; Türkiye’de en çok tercih edilen ulaşım araçlarından metro çalışma saatleri yoğun bir şekilde araştırılıyor. Günde sekiz milyondan fazla insan taşıyan ulaşım aracının sefer saatleri an be an takip ediliyor. Özellikle işten ve okuldan eve dönen vatandaşlar Metro saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? sorularına arama motorundan yanıt aranıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa’da yoğun bir şekilde kullanılan demiryolu hattının sefer saatleri gün aşırı merak ediliyor. Peki 2019 Metro çalışma saatleri nasıl? İşte sorularınızın cevabı:

METRO Gawé BUDAK 2019

  • Istanbul metro bukaan jam: 06: 00 - 00: 00
  • Ankara metro bukaan jam: 06: 00 - 01: 00
  • Izmir metro bukaan jam: 06: 00 - 00: 20
  • Adana metro bukaan jam: 06: 04 - 23: 04
  • Bursa metro jam buka: 06: 00 - 00: 09

Jam sabaraha Metro na dibuka?

Metro nya éta ngagunakeun populasi Turki urang geus ngumpul di wewengkon mana nu jam lawang 06.00 di Istanbul. Ieu dibuka dina 06.04 ngan ukur di Adana.

Jam sabaraha Metro na tutup?

Metro, anu ngangkut jutaan jalma ti hiji sudut ka tempat anu sanés, di 00.00 di Istanbul wengi. 01.00 di Ankara, 00.20 di Izmir, 23.04 di Adana, 00.09 di Bursa.

WEEKEND METRO WANG Gawé

Metro Istanbul, anu ngangkut jutaan jalma ti hiji sudut ka tempat anu sanés sareng ngirangan masalah patalimarga dugi ka sabagian, beroperasi antara 06.00 subuh sareng 00.00 wengi.

Subway Istanbul ngangkut panumpangna ku jalan jalan 8 dina minggon 4 sabtu minggu sareng liburan umum.

İZMİR METRO MAP

ANKARA METRO MAP

ISTANBUL METRO MAP

BURSA METRO MAP

ADANA METRO HARİTASI

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13
tsar 13
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar