Téknik TCDD Mékanika dibuka

kursus mékanis tcdd bakal dibuka deui
kursus mékanis tcdd bakal dibuka deui

Kursus-kursus mékanis TCDD bakal dibuka deui; 21 Pebruari Aya paménta anu luhur pikeun dibuka deui tina mékanis anu diayakeun ku Direktorat Jenderal TCDD Transportation Inc. anu dibuka dina bulan Pebruari 2018 sareng pambukaan kursus di awal 2020 mangrupikeun agenda éta.

Numutkeun inpormasi anu katampi tina TCDD Taşımacılık AŞ, kusabab karéta laju anu nembe dipésér, kedah aya machinists YHT anu mumpuni padamelan. Salaku tambahan, kusabab paménta tinggi pikeun karéta régional, kabutuhan mésér mesin machinist hurung. Pikeun nyumponan kabutuhan ieu, TCDD Transportation Inc. ngarencanakeun pikeun muka kursus mékanika deui dina awal 2020. Kaayaan ngamangpaatkeun kursus mékanis, dimana kursus mékanis bakal aya sareng kursus kursusna bakal diumumkeun engké.

Saha Machinist teh?

Insinyur anu tanggung jawab mastikeun yén panumpang sareng karéta karéta jalan dina waktosna sareng perjalanan aman.

Naon Anu Kaayaan Rujukan Machinist Kaasup?

●( Ngalaksanakeun perbaikan anu diperyogikeun upami kasalahan dilaksanakeun dina perjalanan, sareng ngungsi beban atanapi panumpang upami henteu tiasa diperyogikeun.
●( ngalaporkeun naon gagal dina kampanye,
●( Pikeun mastikeun pemanasan karéta dina musim-musim dimana kaayaan hawa tiis,
●( Pikeun mastikeun yén sistem kaamanan karéta tiasa operasional,
●( Pikeun mastikeun pangropéa ditangtoskeun sareng pamakean alat leungeun,
●( Pikeun mastikeun yén sadaya kualitas peralatan cocog sareng spésifikasi ngeunaan perjalanan ayeuna sareng anu salajengna,
●( tunduh prosedur kaamanan ku ngagem alat pelindung pribadi anu cocog, sapertos pangrungu sareng perlindungan panon,
●( Perhatoskeun pikeun ngahémat énergi.

Kumaha Janten Mesin?

●( Supaya janten machinist, universitas diwajibkeun lulusan ti salah sahiji Departemén Gabungan Teknologi Éléktronik, Mesin, Sistem Rail Rail, Sistem Rail ●( Teknologi Elektronik Listrik, Teknologi Mesin Mesin Teknologi, Teknologi Automotif. Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD), urang wanting pikeun ilubiung diwajibkeun pikeun ilubiung dina program latihan di-layanan. Jalma anu hoyong milu dina palatihan diperkirakeun nyumponan sarat ieu;
●( teu langkung ageung umur 35,
●( Lulusan ti departemén gelar pakait sareng.
●( Ujian Pemilihan Pilihan Umum Pikeun Kéngingkeun 93 sareng titik-titik di luhur ti P60 (Ijazah Sarjana),
●UPU Visi sareng pendengaran anu séhat,
●( teu aya kawajiban militer pikeun calon jalu; parantos réngsé jasa militér, digantung atanapi dibebaskeun tina jasa militer.

Naon syarat-syarat anu dipilampah ku dunungan dina mesin machinist?

●( henteu aya cacat panon anu nyababkeun bédana dina warna.
●( Teu gaduh masalah pendengaran,
●( Pikeun ngagaduhan téknis pikeun ngawujudkeun pamakean alat listrik, alat sareng alat ukur.
●( Pikeun nunjukkeun kompeténsi fisik nangtung atanapi leumpang sacara terus,
●( nyieun kaputusan anu gancang sareng épéktip

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar