Léngkah Kahiji pikeun Karabağlar Subway

léngkah munggaran pikeun karéta bawah tanah Karabakh
léngkah munggaran pikeun karéta bawah tanah Karabakh

Léngkah Kahiji pikeun Karabağlar Subway; Perbandaran Metropolitan Mzmir bakal kalebet Karabağlar dina jaringan transportasi rel. Proyék sareng konstruksi konstruksi pikeun jalur metro Halkapınar-Karabağlar dimimitian.

İzmir Munisipal Metropolitan ngalakukeun léngkah anyar pikeun ngembangkeun jalur sistem karéta kilométer 179. İzmir Munisipalitas Metropolitan Suburban sareng Investasi Dinas Investasi, tender pikeun proyék jalur Halkapınar-Karabağlar metro. Éta lembut lumangsung sareng tender ditampi. Upami henteu kabantosan dina waktos hukum, kontrak éta rencanana disaluyuan sareng perusahaan anu unggul dina Désémber 2019.

Konstruksi diperkirakeun mimitian dina dua taun

Proyék ahir bakal réngsé ku 2020. Salajengna, aplikasi "persetujuan" bade dilakukeun heula ka Direktorat Umum Investasi Infrastruktur handapeun Kamentrian Angkutan sareng Infrastruktur teras ka Présidén Strategi sareng Anggaran. Mangsa ieu diperkirakeun nyandak sakitar dua taun. Proses konstruksi sareng konstruksi bakal ngamimitian ku citakan proyék dina program investasi. Garis bawah tanah 28 kilométer bakal dibina jero taneuh. Upami teu aya reureuh dina prosés persetujuan, pangwangunan jalur metro Halkapınar-Karabağlar diperkirakeun ngamimitian dina dua taun.

"Kami bakal diajar Izmir nganggo jaring beusi"

Walikota Tunnel Soyer İzmir Tunç Soyer nyarios yén yén jalur metro di Plancong Utama transportasi İzmir bakal diwangun dina rute Halkapınar-Konak-Bozyaka-Eskiizmir Street-Gaziemir-Yeni Fair Area-Adnan Menderes Bandara. Soyer negeskeun yén kira-kira 16 sarébu pengeboran bakal dilakukeun sateuacan pangwangunan. Nomer sareng lokasi stasiun teu acan jelas. Sadaya bakal ditangtukeun salami fase proyek, caket data statistik sareng ngaliwatan survey anu dilakukeun sareng warga kami. Salian proyék subway Buca anu lumangsung, Narlıdere ogé ngalebetkeun garis bawah tanah Karabağlar dina agenda urang. Sareng sadaya proyék-proyék ieu, urang bakal nyéépkeun léngkah anu penting pisan pikeun nyulam İzmir sareng jaring beusi.

Garis metro halkapınar Karabağlar
Garis metro halkapınar Karabağlar

Peta ngeunaan Izmir Metro

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar