Lalaki Tukang Ragrag dina Jalan Raya di Stasion Marmaray

lalaki heubeul anu murag dina jalur di stasion marmaray éta dina kaayaan karéta
lalaki heubeul anu murag dina jalur di stasion marmaray éta dina kaayaan karéta

Lalaki Tua anu murag di Trek di Marmaray Station dina kaayaan Train; Jalma anu murag dina rel di Marmaray stasiun di Kartal parah parah akibat tina kacilakaan karéta.

Stasion Atalar Marmaray di Kartal ngantosan karéta umur 88 taun Nihat Giresunlu, murag dina karéta akibat tina karéta ka palengkar éta platform kareta ku aki Giresunlu parah parah parah.

Tim Kedokteran 112, lalaki kolot anu cilaka Eagle Dr. Rumah Sakit Lutfi Kirdar Pelatihan jeung Panaliti ngamajukeun lalaki kolot anu dirawat di dieu cenah bakal ngancam kahirupan.

Pulisi ti tempat anu kapendak, dipendakan dina stasiun investigasi.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar