Proyék Mega, St.Peterburg Hamburg Gancang Luhur Speed ​​Cost Cost 40 Billion Dolar

st petersburg hamburg proyek karéta laju gancang ngarobih miliar dollar
st petersburg hamburg proyek karéta laju gancang ngarobih miliar dollar

Proyék Mega, St.Peterburg Hamburg Biaya Gancang Luhur Speed ​​40 Milyar; Diumumkeun yén pangwangunan jalur karéta api-laju antara St. Petersburg sareng Hamburg, Jérman dina agendaana. Grigoriy Rapota, Sekretaris Negara Bélarus, ngumumkeun yén perkiraan biaya St.Petersburg-Minsk-Hamburg proyék karéta laju nyaéta 30-40 milyar rebu.

Dilaporkeun ka koran Izvestiya, Rapota nyarios yén proyék éta ayeuna dina tahap paseuran sareng anu dibiayaan dibéréskeun.

Nyarios yén jalur karéta dirancang pikeun diwangun kalayan pembiayaan dana swasta sareng dana investasi, resmi Bélarus, X Proyék diperkirakeun mayar di taun 7-12. Alat anu sanés pikeun proyék ieu nyaéta bakal dipasihan pikeun angkutan barang. ”

Garis rel laju St.Petersburg-Hamburg-datar ka 400 kilométer per jam karéta dijadwalkeun pikeun ngarambat.turkrus)

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar