Pertama Kacepetan Gancang Énggal Dipasang ku Siemens Ditampi

mimitina set karéta laju anu gancang anu dilakukeun ku siemens
mimitina set karéta laju anu gancang anu dilakukeun ku siemens

Manajer Umum TCDD Transportation Inc. Kamuran Yazıcı nyatakeun yén set karéta laju anu gancang, anu aranjeunna ditampi heula, bakal nyayogikeun sabagian-sabada bulan Pebruari 2020. 44 juta 76 sarébu, 2020 10 juta, kami badé ningkat. "

The printer, nu ngahasilkeun YHT susunan Siemens tina upacara pangiriman dilaksanakeun di 13 Nopémber 2019 fasilitas di Düsseldorf, Jerman, Turki, anu dina prosés integrasi jeung Uni Éropa, xnumx't lamun saimbang kalayan prioritas rail kawijakan angkutan dituturkeun saprak sarta infrastruktur transportasi fasilitas nu pelengkap silih saur anjeunna.

Kamuran Yazici, jalur karéta api laju di Ankara-Eskisehir mimiti operasi sareng operasi 2009'da YHT, 2011'de Ankara-Konya, 2013'te Eskisehir-Konya sareng 2014'te Eskisehir-Istanbul teruskeun sareng Konya-Istanbul.

Langkung ti 52 juta panumpang parantos di host dina YHTs sareng 98 persén puas panumpang ngartos yén printer éta, "Masih sarébu rébu 213 kilométer jaringan YHT, 22 rébu ka 25 rébu rébu panumpang pér sadinten sareng set operasional karéta laju anu gancang, 19 Y sadar. "

Yazıcı nerangkeun yén kabutuhan pesawat YHT bakal bertahap-laun kalayan penawaran jalur-jalur kareta api anu gancang dina konstruksi, khususna di Ankara-Sivas sareng Ankara-İzmir, salami taun. ”.

Ngomongkeun yén set karéta laju anu gancang ditampi bakal dilayanan saatos jasa drive, ti bulan Pebruari 2020, "Janten, jumlah penerbangan YHT saben dinten tina 44 ka 76, sareng jumlah panumpang diangkut ka 2020, 10 juta de 200 juta, ”saurna.

Ağ Kami moal ngagagalkeun kapercayaan anjeun ”

Albrecht Neumann, presiden dunya Siemens Rail Systems, nyatakeun yén operasi YHT kedah dilakukeun dumasar kana aturan anu tangtu.

Neumann, YHT'lerin ngahubungkeun kota-kota pikeun ngabantosan nagara-nagara dina pangwangunan ékonomi tina catetan, "TCDD Transportation AS dikirim ku karéta laju, bakal masihan kanyamanan pangluhurna pikeun panumpang." Cenah.

Neumann negeskeun pentingna produksi 12 YHT diatur pikeun TCDD Taşımacılık A.Ş. pikeun Siemens sareng nyarios yén karéta-timun ieu hadé dina hal prestasi.

yht of 300 kilométer per jam tiasa Neumann nyatakeun yén, sanggeus parantosan tina kandaraan test bakal dikaluarkeun tina jalan ka buka Turki, cenah.

Turki geus dibikeun aranjeunna YHT susunan nu ditepikeun indéks kapercayaan tina urutan Neumann, "Urang janji kami moal nguciwakeun trust Anjeun. Kami salawasna hoyong pasangan anjeun dina prosés produksi ieu. Kami bakal sareng anjeun iraha anjeun butuh. U

Saatos pidato pidato, anu munggaran tina pesawat karéta 12, anu dikaluarkeun ku Siemens, dikirim.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar