Çetin Emodér Modern Énggal Dibuka pikeun Anggo Warga

modern cetin emec ust gerbang dibuka pikeun warga
modern cetin emec ust gerbang dibuka pikeun warga

Modern Çetin Emeç Overpass Dibuka Pikeun Anggo Warga; Salian kendaraan dina lalu lintas dina jalan pejalan kalayan cara anu pikaresepeun anu ngamungkinkeun Kocaeli Metropolitan Munisipalitas, kota parantos ngagaduhan jalan témplat pejalan kaki anyar sareng modéren.


Anyar Bridgeetin Emeç Overpass Bridge anu aya di lingkungan Yenidoğan kecamatan İzmit bakal parantos dibéréskeun kalayan konstruksi terperinci sareng pangadéan. Seja sareng padamelan Departemen Ilmu Élmu, jembatan énggal sareng modéren, anu parantos réngsé dina manufaktur légél sareng linéça, dibuka ka warga. Salila pangwangunan sasak anyar, sasak anu lami, anu dijaga kabuka pikeun nyegah warga nyebrang jalan, dipiceun ku tim wengi.

Gawéna ELEVATOR

Daérah Izmit distrik Yenidogan Çetin Emeç ngalegaan jambatan awak utama sareng tangga tangga dijieun tina landasan tartan anu henteu dieunakeun. Dina jero kerangka proyék, citakan jalur overpass réngsé sareng kutub lampu dipasang di jalan gede. Anyar Çetin Emeç Overpass diwangun dina panjang 39 méter. 80 ton baja, 15 ton baja pikeun nguatkeun batu sareng beton 115 kubik dipaké pikeun ngaleutikan produksi. Angkat dina dua suku sasak éta ditawarkeun ka warga dina kaayaan damel. Warga anu hirup di daérah sareng sering nganggo Çetin Emeç Overpass ngabagéakeun konstruksi overpass anyar.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar