Pilihan Moscow dina Industri Pasokan Otomotif Bursa

moscow langkung dipikaresep di industri pasokan otomotif
moscow langkung dipikaresep di industri pasokan otomotif

Dunya bisnis Bursa, Kamar Perdagangan dan Perusahaan Rusia (BTSO) sareng Féderasi Federasi Rusia Moscow dikelompokeun ku Poé Promosi Moscow sareng program Rapat Bisnis Bilateral patepang sareng jalma bisnis Rusia.

BTSO terus pasang jalan pikeun pasar internasional kalayan proyék sareng kagiatanana. Dina ruang lingkup acara Promosi Moscow, hosted ku BTSO, perusahaan Rusia sumping sareng anggota BTSO. Moskova kasempetan investasi di acara dijelaskeun, BCCI Board Anggota Muhsin Koçasl jeung Hasim Kilic, Moscow Region Wakil Gubernur Vadim Khromov, Moscow Region Investment sarta nimbalan Mentri Juara Anton Loginov, Rusia Konsul Jenderal Andrey Buravov, Féderasi Rusia KADIN Perwakilan Turki İlia A. Kornilov sareng Diréktur Perdagangan Dagang sareng Moskow Elena Kanygina sareng wawakil perusahaan Turki sareng Rusia milu aub.

"Kami parantos nyarioskeun bala BURSA nalika ngiringan dunya"

6 panungtungan taun, Bursa jeung Turki, nu nunjukkeun proyek pohara penting maranéhna sempet dilaksanakeun pikeun ngaronjatkeun perdagangan asing BCCI Board Anggota Muhsin Koçasl ngomong, "Bursa KADIN sarta Industri jeung proyék kami geus dilaksanakeun salaku Bursamız sora tumuwuh tina Rusia di dunya sabudeureun éta antara pasar. Gerbang nagara urang ka dunya diékspor ti Bursa ka nagara 188. Di sisi anu sanés, ekspor kami ka Rusia ngahontal tingkat 151 juta dolar, sedengkeun impor tetep aya dina wates 300 juta dolar. Urang pasti henteu mendakan nomer-angka ieu kacukupan. Minangka dunya bisnis Bursa, kami siap ngadamel kontribusi pangluhurna pikeun targét pikeun mawa perdagangan antara dua nagara ka tingkat 100 milyar rebu. ”

PILIHAN MOSCOW ING BUNGSA GRATIS DIDANGKEUN AUTOMOTIF BURSA

Vadim Khromov, Wakil Gubernur Wilayah Moscow tina Federasi Rusia, nyebatkeun yén Bursa mangrupikeun alamat anu pas pikeun nyayogikeun suku cadang sareng bagian cadang anu diperyogikeun ku investasi otomotif di Moscow. Khromov ngajak para wakil bisnis Bursa ka Moskow pikeun ningkatkeun kerjasama antara dua nagara éta. Kusabab éta, kontak kami sareng BTSO penting pisan pikeun urang. Taun panjang pangalaman Bursa anu suksés, khususna dina bidang otomotif, ngabuktikeun yén kami aya dina alamat anu pas pikeun nyayogikeun kabutuhan di daérah urang. Kami hoyong host wawakil bisnis Bursa di Moskow pikeun salajengna hubungan urang. "

Saatos pidato pembukaan, rapat éta diteruskeun ku presentasi kasempetan investasi di Moskoa sareng dipungkas ku rapat usaha dua hala sareng partisipasi perwakilan bisnis Turki sareng Rusia.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar