Warna motif dina Crosswalk munggaran di Turki

motif warni pikeun nyiptakeun kasadaran dina pameuntasan pejalan kaki
motif warni pikeun nyiptakeun kasadaran dina pameuntasan pejalan kaki

Motif warni dina Pameuntasan Anu Mapah; Sakarya Munisipalitas Metropolitan parantos ngalarapkeun aplikasi énggal anu bakal masihan kabiasaan ka anak nyebrang pameuntasan pejalan kaki. pameuntasan pedestrian kalayan karya mawa kahiji nanaon na di Turki anu dilengkepan motif warni jeung ngolah kaulinan.

Karya-karya anu dilakukeun ku Dinas Lintas Jalan Sakarya Metropolitan Dinas Pertambangan pikeun ningkatkeun kasadaran dina lintasan pejalan kaki anu diteruskeun. Dina kontéks ieu, Turki dibuka sacara umum 'foot munggaran' sanggeus proyék nu kiwari ogé nandatanganan proyék signifikan bakal narik perhatian barudak dicandak. Ada Park kalawan tempat kaulinan barudak sabalikna walkway pedestrian anyar téh mimiti jenis na di Turki. Pameuntasan ieu, anu diwangun dina Éropa di sababaraha nagara sareng tujuan kasadaran, masihan kasadaran barudak anu aranjeunna kedah langkung ati-ati dina lalu lintas.

a munggaran di Turki

Dina pernyataan anu dilakukeun ku Direktorat Cabang Lalu lintas, "Hal ieu ditujukeun pikeun ningkatkeun kasadaran warga sareng narik perhatian para supir ku ngalaksanakeun kagiatan sapertos di seueur nagara anu béda di dunya. Di nagara urang, tim kami gaduh paméran kaulinan anu nambihan warna kanggo kahirupan barudak urang kalayan sumanget seniman. petikan Ieu mawa mimiti jenis na di Turki; barudak urang langkung sadar kana lalu lintas, langkung ati-ati sareng tujuanna pikeun ngagunakeun nyebrang pejalan. Ieu damel di payuneun tempat kaulinan Adapark barudak bakal ngajantenkeun barudak urang langkung sadar. "

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar