Nextbike Konya Smart Sapédah Stasion

nextbike konya stasiun sepédah cerdas jadwal biaya sareng transaksi anggota
nextbike konya stasiun sepédah cerdas jadwal biaya sareng transaksi anggota

Nextbike Konya, pikeun ngamajukeun panggunaan sapedah salaku sarana transportasi salian dianggo pikeun tujuan hiburan sareng olahraga; Nextbike Konya tujuanana pikeun dilegakeun Bisiklet Smart Bike Sharing System inde di sapanjang Konya, ku kituna nyayogikeun transportasi anu séhat sareng lingkungan pikeun sadaya anu pencinta sapedah.

Ku Smart Bike Sharing System, para pencinta sapédah henteu kedah nyandak bikes sareng aranjeunna, aranjeunna tiasa nyéwa bikes tina stasion Konya salajengna sareng ngantunkeunana ka stasion Nextbike Konya.

Naon Sistim Smart Bike?

Sistem perkabungan sapédah sustainable anu ngagaduhan salaku cara alternatif pikeun transportasi pikeun anu mikaresep sapédah métropolitan, ngaleungitkeun kabutuhan mawa sapédah ku ngadukung ku database téknologi sareng tiasa dihijikeun kana jaringan transportasi di kota.

Tujuan tina sistem ieu nyaéta pikeun mastikeun 3 - 5 km jarak jauh tiasa didorong tanpa kedah nyetir kendaraan motor. Ku cara kieu, beungbeurat angkot umum sareng dampak gas rumah kaca anu ngabahayakeun bakal ngirangan sareng masarakat bakal ngagaduhan kasempetan ngagunakeun angkutan anu langkung saé sareng ramah lingkungan.

Nextbike Kumaha éta jalanna?

Sapédah tiasa dipendakan dina pojok anu pangpentingna di Konya. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngajantenkeun ELKART anjeun langkung caket kana sensor sareng nyandak sapédah na. Pikeun uih sapédah na, kantun nempatkeun sapédah dina rohangan anu sayogi di stasion. Anjeun tiasa ngadaptarkeun didieu, atanapi di salah sahiji stasion kami nalika anjeun nyewa heula.

Nextbike Rentals

Anjeun peryogi kartu kiridit kanggo nyéwa sapédah! Lebetkeun nomer telepon sélulér anjeun, nami sareng kartu kiridit sareng mimitian ngaliwat! Upami anjeun gaduh ELKART, anjeun kedah mendinganana nalika pendaptaran.

Upami anjeun parantos ngadaptarkeun sateuacana tina situs wéb sateuacan, caketkeun ka ELKART anjeun ka sensor, lebetkeun nomer telepon sareng kodeu PIN. Ayeuna anjeun ngan ukur peryogi ELKART anjeun pikeun nyewa motor sareng uih deui!

  1. Mindahkeun ELKART ngadeukeutan kana sensor
  2. Béta na otomatis ngonci
  3. Anjeun tiasa nangkep sapédah sareng sinyal dina stasion
  4. Anjeun bakal ningali kodeu konci bike dina layar terminal sareng pesen inpormasi (SMS atanapi sauran pondok) bakal dikirim ka handphone anjeun.

Nextbike Returns

Tempatkeun sapédah dina tempat anu cocog di stasion
Lampu dina stasion nunjukkeun yén sapédah parantos suksés dipulangkeun
Punten ngonci poksi nalika uih deui.

Pendaptaran Nextbike

Kami ngarékam inpormasi pribadi anjeun sateuacan nganggo sistem sewaan sapédah. Sistem kami ngenalkeun anjeun sareng nomer telepon kanggo sewaan engké. Sakali kadaptar, anjeun tiasa nganggo sistem sewa motor kami di sadaya kota kéngingeun dunya. Kalayan akun pelanggan anjeun tiasa nyéwa bikes 4.

Pamayaran Sabeulah

Anjeun tiasa mayar ku kartu kiridit. Pikeun mastikeun inpo pamayaran anjeun, 1 TL bakal dicas ka kartu anjeun. Jumlah ieu bakal dikonfirmasi kana rekening anjeun kanggo dianggo.

Jadwal Bayaran Konya Nextya

Kami tiasa nawiskeun harga anu pikaresepeun pisan berkat sistem sewa fleksibel urang sareng ayana mitra pariwara urang ogé gampang.

Laju standar:

Loading ...

Anjeun tiasa balikkeun sapédah anjeun ka lokasi resmi kami. Punten tingali lokasi kami pikeun ningali lokasi kami.

Biaya jasa anu sanés

Deui ka lokasi atanapi lokasi henteu resmi: 4 TL per km, minimum 20 TL
Karuksakan atanapi maling: 300 TL
Waragad ieu bakal accrued salaku balik pikeun logistik. Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun.

tanggung jawab

Upami aya karusakan atanapi maling, jalmi nyéwa sapédah na bakal mayar bayaran 300 TL. Upami aya korupsi anu matak rusak atanapi ngahaja, jalma nyéwa sapédah anu nanggung jawab kana hukum. Sapédahna mangrupikeun tanggung jawab anjeun tina waktos anjeun nampi kode sapédah sapédah anjeun dugi ka tim jasa kami cek sapédah sareng mutuskeun nyéwa bike anu sami. Cék tiasa lumangsung acak (dina 48 jam saatos balik sapedah).

Tingali Sarat jeung kaayaan pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

Sakali sapoé anu pertama 30 min gratis
Bayaran per jam
24 ningali 15 TL
Minggu 1 (7 dinten) 60 TL

Peta Konya Netbike

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar