Ngadegna Pabrik Karéta api Tinggi Adapazarı

ngadegna pabrik karéta laju adapazari
ngadegna pabrik karéta laju adapazari

Ngadegna Pabrik Karéta api Tinggi Adapazarı; sagala jinis tanpa téhnologi di Turki Electric Series Railway jeung Urban Rail Kandaraan Angkutan kalayan kecepatan luhur karéta susunan jeung Hyundai-ROTEM nyieun produksi-speed tinggi peringkat pelatih panumpang kareta api (Koréa Kidul) diadegkeun TCDD jeung swasta domestik di organisasi 2006 kalawan partnership sahiji parusahaan Hyundai-EUROTEM .

Produksi separa sareng pamasangan 92 tina kendaraan 84 tina 32 tina kareta 96 Istanbul Metro sareng 75 nyetél komuter karéta TCDD Taşımacılık A.Ş. direalisasikeun dina fasilitas-fasilitas kasebut di pabrik dirancang pikeun ngahasilkeun set karéta gancang sareng kendaraan metro modéren. Proyék gawé tina set karéta 68 anu diwangun ku mobil aluminium 17 awak anu bakal ngalayanan di Istanbul Yenikapı Metro Line anu diteruskeun.

Salah sahiji kendaraan Marmaray (unit 440) dikaluarkeun pikeun agama 300. Produksi set karéta 190 pikeun kendaraan 38, anu diarah ku İZBAN, sadar sareng dikirimkeun. Salaku tambahan, sakumpulan 90 anu diwangun ku mobil kendaraan 18 pikeun set karéta Izmir Metropolitan munisipalitas sareng Antalya Metropolitan Municipality parantos dikirimkeun.

68 kendaraan-17 diatur sareng awak aluminium pikeun subway İstanbul-Yenikapı parantos diproduksi sareng dikirim.

Karya manufaktur pikeun kendaraan 120-30 diatur sareng awak aluminium pikeun subway IMM Mahmutbey.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar