Ngalaksanakeun Perda ngeunaan Investasi sareng Investasi Kacilakaan Railway jeung Kajadian

ngalaksanakeun panalungtikan sareng kacilakaan kacilakaan karéta api
ngalaksanakeun panalungtikan sareng kacilakaan kacilakaan karéta api

Peraturan Peneliti sareng Penyiasatan Kacilakaan Railway sareng Kajadian dilaksanakeun saatos dikaluarkeun dina Warta resmi.

peraturan

Departemen Angkutan jeung infrasturktur:

DAFTAR UNTUK INVESTIGASI AND INVESTIGASI KOMPUTUS DAN AKIDARA RAILWAY

bagean

Tujuan, lingkup, Basis jeung Watesan

tujul

PASAL 1 - (1) Tujuan Perda ieu nyaéta: Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun nangtoskeun prosedur sareng prinsip pikeun panalungtikan sareng panyelidikan kacilakaan karéta api sareng insiden, béwara anu aya hubunganana sareng tugas, otoritas sareng tanggung jawab.

wengkuan

PASAL 2 - (1) Aturan ieu;

a) Kacilakaan sareng insiden anu kajadian dina jalur nyambungkeun kana jaringan infrastruktur karéta api nasional,

b) Dina jaringan infrastruktur karéta api nagara deungeun; ngarancang tutumpakan rail jeung operator Turki karéta kareta api, pabrik, pangropéa atawa kacilakaan ngalibetkeun kandaraan kareta didaptarkeun di Turki sarta acara,

panalungtikan sareng panalungtikan.

sokongan

PASAL 3 - (1) Peraturan ieu tos disiapkeun dina Pasal 10 / A tina Keputusan Presiden 7 wilangan 2018 diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 30474 / 1 / 489.

definisi

PASAL 4 - (1) Dina Aturan ieu;

a) Menteri: Menteri angkutan sareng infrastruktur,

b) Kementrian: Kementrian transportasi sareng infrastruktur,

c) Unit pangropéa: Organisasi anu ditunjuk ku pamilaraan kendaraan anu tanggung jawab dina miara sagala jinis kandaraan karéta api iwal pengiriman barang sareng disatujuan ku Kementrian.

ç) Organisasi anu tanggung jawab pikeun pangropéa: Organisasi anu otorisasi ku Kementrian anu jawab pangropéa gerbong barang,

d) Présidén: Présidén Pusat Laporan Kasalametan Angkutan,

e) Présidén: Présidén Pusat Laporan Kaamanan Pengangkutan,

f) Kacilakaan parah: Kacilakaan anu nyababkeun maot sahenteuna sahenteuna hiji jalma atanapi kacilakaan serius sahenteuna sahenteuna lima urang, atanapi total karusakan anu disababkeun ka kendaraan, jalan, fasilitas sanés atanapi lingkungan, sajumlah TL 2 juta.

g) Panitia evaluasi: Panitia anu mutuskeun laporan kacilakaan atanapi insiden anu ditaliti pikeun ningkatkeun kaamanan angkutan,

ğ) infrastruktur karéta api: Éléktifikasi, sinyal sareng fasilitas komunikasi sareng karéta api, taneuh, balast, sleeper sareng rel sareng sadaya jinis struktur seni, fasilitas, stasion sareng stasion, logistik sareng pusat angkutan barang sareng ekstensi sareng hubungan anu aya, komplemén pikeun ieu.

h) Operator Infrastruktur Railway: Éntitas hukum umum sareng perusahaan anu sah pikeun ngoperasikeun infrastruktur karéta api di tempatna kalayan aman sareng ngajantenkeun ka operator karéta api.

ı) Kendaraan karéta api: Sakabéh jinis kendaraan anu ditunda sareng nyetél sareng set karéta kaasup konstruksi jalur, pangropéa, ngalereskeun sareng ngendalikeun kendaraan,

i) Operasi kereta api karéta api: Éntitas hukum publik sareng perusahaan anu otorisasi pikeun ngangkut pengiriman barang sareng / atanapi panumpang dina jaringan infrastruktur karéta api nasional,

j) Sistem manajemén kasalametan: Struktur organisasi anu mastikeun operasi aman tina operator infrastruktur karéta api sareng operator karéta api, sacara sistematis nangtukeun ukuran pikeun ngirangan bahaya sareng kacilakaan sareng ngirangan résiko sareng mastikeun yén aturan, pitunjuk sareng prosés tiasa ngiringan sareng dirévisi sacara terus.

k) Kelompok: Grup ahli ditunjuk pikeun panalungtikan sareng panyelidikan unggal kacilakaan atanapi kajadian.

l) Présidén Grup: Spésialis anu dilengkepan tugas sareng kakuatan dina koordinasi dina mangsa panyelidikan sareng panalungtikan unggal kacilakaan atanapi kajadian,

m) Panaliti: Proses anu kalebet kagiatan ngumpulkeun sareng nganalisa inpormasi, ngaidentipikasi kamungkinan anu mungkin sareng nyayogikeun rekomendasi kasalametan anu dipikabutuh pikeun nyegah kambuh deui kacilakaan sareng insiden anu lumangsung

n) Interoperabilitas: Mastikeun gerakan anu teu diganggu sareng aman kandaraan karéta api dina lalulintas internasional,

o) Kacilakaan: Gugasan anu henteu pikaresepeun, teu kaduga, ngadadak sareng teu dihaja tina kajadian atanapi kajadian anu ngagaduhan akibat anu ngabahayakeun sapertos karusakan harta, maot sareng tatu

ö) Jenis kacilakaan: tabrakan, deray, kacilakaan tingkat, kacilakaan pribadi tina kendaraan karéta api, seuneu sareng kacilakaan sanés,

p) Insiden: Henteu diperyogikeun, teu kaduga, kaayaan anu mangaruhan operasi sareng / atanapi kasalametan sistem karéta api sareng digolongkeun di luar arti kacilakaan.

r) Laporan awal: Laporan pondok dumasar kana hasil awal awal kacilakaan atanapi kajadian, anu bakal dijantenkeun kaputusan pikeun naha neraskeun panalungtikan,

s) Laporan: Laporan anu diluarkeun pikeun ningkatkeun kasalametan angkot salaku hasil tina panalungtikan sareng panalungtikan kacilakaan atanapi kajadian.

ş) Perusahaan: Company didaptarkeun dina pendaptaran dagang anu dilaksanakeun luyu sareng Kode Komérsial Turki Nomer 13 tanggal 1 / 2011 / 6102,

t), kareta api nasional infrastruktur jaringan: puseur propinsi jeung distrik anu lokasina di wewengkon Turki jeung tempat séjén kalawan harbors, airfields, zona industri dikelompokeun, logistik tur puseur angkutan barang, kumaha nyambungkeun jaringan infrastruktur rail terpadu milik publik atawa parusahaan,

u) Otoritas Pulisi Nasional: Diréktur Jenderal Perda Railway,

ü) Ahli: Ngalaksanakeun kagiatan pamariksaan transportasi; Anggota sareng personel présidén ditugaskeun ti lembaga kaitan, institusi anu aya hubunganana sareng hubungan,

Ieu nujul.

bagian dua

Tujuan Investasi Kacilakaan sareng Insiden, béwara Kacilakaan sareng Insiden,

Putusan Nyusun, Buktina sareng Kamahéran dina Catetan

Tujuan kacilakaan sareng panaliten kajadian

PASAL 5 - (1) Tujuan tina kacilakaan karéta api sareng panyelidikan kajadian dina Peraturan ieu; sareng ngadamel rekomendasi pikeun nyumbang kana pamekaran panerapan sareng amalan pikeun kasalametan kahirupan, harta sareng lingkungan dina karéta api ku nyegah kamungkinan kacilakaan sareng insiden anu tiasa lumangsung sareng nyegah kacilakaan anu sami sareng kajadian.

(2) Kacilakaan karéta api sareng panyelidikan kajadian anu dilaksanakeun dina ruang lingkup Perda ieu sanés panyebaran forensik atanapi administrasi sareng tujuanna henteu pikeun ngaidentipikasi palaku sareng anu palaku atanapi pikeun ngabagi tanggung jawab.

Kewajiban ngalaporkeun kacilakaan sareng insiden

PASAL 6 - (1) Bewara kacilakaan sareng kajadian didamel pas-gancang ku ngalengkepan bentuk iber kacilakaan / kajadian.

(2) Bewara kedah dilakukeun ku mail éléktronik atanapi fax. Bewara darurat ogé tiasa dilakukeun via SMS atanapi telepon, tapi teras iber kacilakaan anu diserat dikaluarkeun sareng dikirim ku e-mail atanapi fax.

(3) Kacilakaan sareng insiden dina jaringan infrastruktur karéta api nasional dilaporkeun ku operator infrastruktur karéta api.

(4) Dina jaringan infrastruktur karéta api di nagara deungeun; kacilakaan ngalibetkeun kandaraan kareta nu dioperasikeun ku operator karéta kareta nampi lisensi di Turki sarta acara anu dilaporkeun ku operator karéta kareta.

(5) Dina jaringan infrastruktur karéta api di nagara deungeun; desain, pabrik, pangropéa atanapi dilaporkeun ku operator karéta kareta ngeunaan pendaptaran kacilakaan sarta insiden ngalibetkeun kandaraan kareta buatan Turki mangrupa pilihan.

Tangtukeun ulasan

PASAL 7 - (1) Pertimbangan di handap ieu diperhatoskeun nalika nganalisa naha kacilakaan atanapi insiden anu dianggap dampak anu signifikan kana peraturan kaamanan sareng manajemén kaamanan:

a) Severity kacilakaan atanapi kajadian.

b) Jenis kacilakaan.

c) naha sistem sakabéhna bagian tina séri kacilakaan atanapi insiden.

d) Pangaruh kana kaamanan karéta api sareng tungtutan operator infrastruktur karéta api, operator karéta api karéta api, otoritas kaamanan nasional atanapi nagara sanésna.

d) Naha aya laporan anu kacilakaan sapertos sateuacan.

(2) Sanaos teu kalebet dina kacilakaan kacilakaan, kacilakaan atanapi insiden anu tiasa nyababkeun kacilakaan serius upami aranjeunna kaayaan dina kaayaan anu béda, kalebet gagal teknis dina prasarana karéta api atanapi komponén interoperabilitas, tiasa ogé ditaliti.

Konpigurasi bukti sareng catetan

PASAL 8 - (1) Sadaya inpormasi sareng dokumén anu dicandak dina lingkup panyilakaan kacilakaan sareng rékaman tinulis sareng éléktronik teu kedah diungkabkeun kecuali tujuan panyilakaan kacilakaan sareng teu tiasa dibagi sareng saha waé wibawa kecuali otoritas kaadilan.

Sabilulungan sareng nagara-nagara sanés

PASAL 9 - (1) Dina jaringan infrastruktur karéta api nasional; Otoritas penyiasatan kacilakaan nasional nagara-nagara asing anu relevan tiasa diondang pikeun ngiringan dina kacilakaan kacilakaan sareng insiden anu ngalibatkeun kendaraan karéta api tina operator karéta api nagara asing, ogé desain, nyiptakeun, pangropéa atanapi pendaptaran kendaraan karéta api di nagara deungeun.

(2) Dina jaringan infrastruktur karéta asing; ngarancang tutumpakan rail jeung Turki karéta kareta operator, pabrik, pangropéa atanapi pendaptaran disadiakeun kontribusi ka kacilakaan nu mimilukeun acara rail mobil diayakeun di Turki jeung karya inspeksi.

bagian tilu

Kualifikasi, Prosedur sareng Prinsip Makarya, Otoritas sareng Tanggung jawab Ahli

Kualifikasi para ahli

PASAL 10 - (1) Ahli; Pentingna fakultas rékayasa dipilih tina personel lulusan sistem rel, konstruksi, mesin, listrik, éléktronika, listrik sareng éléktronika, komunikasi, komputer sareng departemén industri.

Tugas tugas ko-

PASAL 11 - (1) Gumantung kana sipat riset transportasi atanapi pamariksaan, langkung ti hiji ahli tiasa padamelan dina hiji padamelan.

(2) Dina hal ieu, panitia ahli anu padamelan ditunjuk salaku kepala grup nyandak léngkah pikeun mastikeun parantosan padamelan dina waktuna.

Kelanjutan sareng transfer karya

PASAL 12 - (1) Para ahli tanggung jawab pikeun ngarengsekeun pagawéan anu aranjeunna ngamimitian tanpa diganggu. Para ahli nindakkeun saluyu sareng petunjuk anu aranjeunna bakal katampi ku nginpokeun ka Présidén upami éta kedah nundung padamelan atanapi upami kacindekan éta nyayogikeun panalungtikan sareng pamariksaan ka tempat sanés.

Proses Panaliti sareng Tinjauan

PASAL 13 - (1) Proses panaliti sareng pamariksaan anu dilakukeun ku para ahli ditugaskeun kana pamariksaan kaamanan ngeunaan transportasi mangrupikeun léngkah-léngkah ieu:

a) Narima bewara kacilakaan / kajadian.

b) Ngonfirmasi kacilakaan / kajadian tina unit anu aya.

c) Ngabéjaan ka Présidén ngeunaan kacilakaan / kajadian.

ç) Kéngingkeun ijin tugas lisan atanapi tinulis ngeunaan kacilakaan sareng kajadian anu diputuskeun ku Présidén pikeun panalungtikan atanapi pamariksaan.

d) Bade langsung kana adegan kacilakaan / kajadian sareng ngamimitian panalungtikan sareng panalungtikan.

e) Nyiapkeun laporan awal numutkeun panemuan awal ngeunaan kacilakaan / kajadian sareng ngabentikeun éta ka Présidén sareng mutuskeun naha hasil panalungtikan bakal diteruskeun atanapi henteu.

f) Ngumpulkeun inpormasi sareng dokumén tambahan upami perlu.

g) Nganalisis hasil sareng dokumen anu aya hubunganna sareng kacilakaan / kajadian.

ğ) Nulis laporan laporan kacilakaan / panalungtikan.

h) ketua grup ngirimkeun draf laporan ka Présidén pikeun diteliti.

ı) Upami dianggap diperyogikeun ku Présidén, kintunan sadayana atanapi bagian tina laporan laporan ka pendapat pihak anu patali.

i) Kalebet pendapat anu dikedalkeun ku pihak anu kataji dina waktos éta, upami dianggap pantes, kalebet kana laporan laporan.

j) Kiriman laporan draf ka Komite Meunteun.

k) Upami Panitia Mupangsa mutuskeun pikeun ngémutan draf laporan, maka bakal dipulangkeun deui ka pingpinan rombongan kalayan leresan anu ditulis, sareng laporan éta bakal ditimbangkeun deui sareng dilebetkeun deui kana prosés anu dimimitian ti (ğ).

l) Upami bisi Panitia Mupangsa nampi draf laporan, laporan éta sawaréh atanapi lengkep dipedar dina situs Présidén sareng ditambah kana arsip Présidén.

m) Nyusul saran anu disayogikeun dina laporan.

Kawajiban sareng kakuatan kelompok sareng ahli

PASAL 14 - (1) Salian ti tugas sareng otoritas anu dinyatakeun dina Perda di Pusat Pamariksaan Angkutan Pengangkutan ti Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 11 / 5 / 2019, kelompok sareng ahli ditugaskeun dina kacilakaan atanapi panyelidikan kajadian;

a) Éta tiasa naek ka kendaraan karéta api dina kacilakaan atanapi kajadian sareng pamariksaan dina kendaraan.

b) aksés aksés conto alat rekaman dina kendaraan karéta api, rékaman alat komunikasi sora anu berhubungan sareng patalimarga, sareng sadaya paréntah sareng catetan transaksi anu aya hubunganna sareng patalimarga dina sinyal sareng sistem kontrol lalu lintas.

c) Nampi pernyataan jalma sareng saksi anu dina kacilakaan atanapi kajadian ku perékam sora atanapi tulisan.

ç) Pikeun janten ekslusif kana kacilakaan atanapi kajadian; otoritas kaamanan nasional, operator infrastruktur karéta api, operator karéta api karéta api, agén pangropéa, unit pangropéa sareng perusahaan.

d) Aksés ka hasil pamariksaan tanaga karéta sareng personel karéta api anu sanés dina kacilakaan atanapi kajadian.

e) Aksés kana catetan pamariksaan fisik jalma anu parantos kacilakaan akibat kacilakaan.

Kawajiban ngabantosan ahli

PASAL 15 - (1) Aksés kana kacilakaan atanapi adegan ku para ahli nalungtik moal dibatesan ku penyediaan bukti.

(2) Jalma-jalma anu prihatin pikeun nungtut pamundut para ahli anu musibah dina kacilakaan atanapi panaliten kajadian anu saluyu sareng panerapan anu relevan tanpa nyangsang sareng ngajawab patarosan anu ditaroskeun ka aranjeunna.

(3) Nyayogikeun jasa angkutan sareng lingkungan kerja anu cocog sareng napelkeun staf penghubung salami tugasna supados mastikeun para ahli anu aub dina panalungtikan kacilakaan sareng insiden ngalaksanakeun tugas sapertos dibutuhkeun.

(4) Pihak anu terlibat dina kacilakaan atanapi kajadian diwajibkeun ngirim personil anu relevan ka Pusat Présidén pikeun inpormasi.

Proyék anu ahli henteu tiasa laksanakeun

PASAL 16 - (1) Ahli-ahli anu terlibat dina kacilakaan atanapi panyelidikan kajadian;

a) Aranjeunna henteu tiasa ngadamel petunjuk eksekutif anu henteu langsung aya hubunganana sareng padamelan sareng panalungtikan.

b) Aranjeunna henteu tiasa ngadamel anotasi, tambihan sareng koréksi dina dokumen, buku sareng rékaman.

c) Aranjeunna henteu tiasa nyebarkeun inpormasi rahasia sareng dokumén anu aranjeunna angsal kusabab tugasna.

ç) Aranjeunna teu tiasa meta dina cara anu tiasa ngarusak martabat sareng rasa amanah anu dibutuhkeun ku kawajiban sareng sipat sipatna tempatna.

bagian opat

laporan

laporan

PASAL 17 - (1) Pupuhu kelompok wajib nampilkeun hasil panilitian ka Présidén dina hiji laporan.

(2) Bisi aya anu henteu satuju diantara anggota kelompok ngeunaan masalah anu disebatkeun dina laporan, éta masalah anu disayogikeun ogé ka Présidén saatos diyakinkeun sareng ditandatanganan.

(3) Laporan disiapkeun dumasar kana pangalaman anu dibere tina kacilakaan sareng insiden, kalebet saran pikeun ningkatkeun kaamanan angkutan sareng nyegah kacilakaan sareng insiden anu sami. Tekadna nanggung jawab administrasi, légal atanapi kajahatan teu tiasa janten léngkah laporan.

(4) Laporan anu disusun teu tiasa tunduk kana cek pamatuhan.

(5) Kacilakaan karéta api atanapi laporan panaliten sareng laporan panalungtikan kaasup bagian ieu. Bagean tambahan tiasa nambihan gumantung kana sipat kacilakaan atanapi kajadian.

a) Ringkesan: Éta bagian anu inpormasi dasar ngeunaan kacilakaan karéta api atanapi peristiwa diungkabkeun. Jenis kacilakaan atanapi kajadian, waktos, tempat sareng kumaha kajantenan, kaleungitan inpormasi atanapi cilaka inpormasi, karusakan infrastruktur karéta api, kendaraan, kargo, pihak katilu atanapi lingkungan.

b) Proses kacilakaan: Pra-kacilakaan, salami kacilakaan sareng saatos kacilakaan ngalaman bagian jéntré.

c) Inpormasi sareng panemuan ngeunaan kacilakaan: Patali sareng kacilakaan atanapi kajadian; operasi sistem manajemén kaamanan, organisasi tanaga, kualifikasi personil, tindakan sareng pernyataan jalma-jalma anu kacilakaan dina kacilakaan, aturan sareng peraturan anu dilarapkeun, operasi sareng pangropéa rékaman kendaraan karéta sareng komponen prasarana, dokuméntasi sistem operasi karéta api, peristiwa saméméhna kalayan ciri anu sami sareng inpormasi sanés ngeunaan kacilakaan anu dijelaskeun.

d) Penaksian sareng kacindekan: Ieu bagian anu ngaluarkeun inpormasi sareng panemuan ngeunaan kacilakaan. Bagian ieu ngaevaluasi kamungkinan anu mungkin.

d) Saran: Bagian ieu ngandung saran pikeun ningkatkeun kaamanan transportasi.

(6) Perlu ngalaporkeun yén kacilakaan kacilakaan parantos réngsé sareng dikaluarkeun dina sataun ti saprak kacilakaan. 1 ngalaporkeun laporan interim ngeunaan laporan kacilakaan anu henteu tiasa diterbitkeun salami taun, ngajelaskeun kamajuan dina panalungtikan kacilakaan nalika ulang taun kacilakaan.

Operasi dina laporan

PASAL 18 - (1) Panel Review ngevaluasi sadayana laporan dina agendaana sareng mutuskeun ngeunaan masalah anu aya hubunganana perbaikan infrastruktur transportasi sareng kagiatan transportasi sareng masalah kaamanan angkutan anu nutupan sadaya modus angkutan.

(2) Upami ditetepkeun yén aya masalah anu leungit dina laporan, anu kedah diperiksa deui atanapi ditaliti sacara tambahan, éta tiasa diputus babarengan kalayan leresan seratan yén kelompok anu sami atanapi kelompok énggal anu kedah dilaksanakeun.

(3) Laporan anu ditampi ku Panitia Mésér dikintunkeun ka Komite Menteri sareng Kaamanan Presiden sareng Panitia Dasar Luar Negeri.

(4) Laporan kedah dipedar sawaréh atanapi lengkep dina website Présidén sareng ditambah kana arsip Présidén.

(5) Rekomendasi anu aya dina laporan anu dituturkeun ku kelompok ulasan anu nyiapkeun laporan. 90 dinten saatos publikasi laporan, inpormasi ditulis dipénta ti lembaga sareng organisasi anu disarankeun. Inpormasi sareng apdet status status unggal rekomendasi dirékam.

Laporan kacilakaan sareng kajadian tina operator

PASAL 19 - (1) Operator infrastruktur karéta api sareng operator karéta api ngirim salinan kacilakaan kacilakaan sareng laporan ka Présidén dina lima dinten kerja saatos laporan.

bagian lima

Dibekelan Rupa-rupa jeung Final

Teu aya rezeki

PASAL 20 - (1) Dina kasus anu henteu aya perda dina Peraturan ieu ngeunaan pamariksa kacilakaan karéta api sareng insiden, dibekelan Perda dina Pusat Pamariksaan Kaamanan Pengangkutan Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur sareng panerapan anu relevan kedah dilarapkeun.

Panerapan anu dicabut

PASAL 21 - (1) Perda ngeunaan Investasi sareng Investasi Kacilakaan Railway sareng Kajadian anu diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 16 / 7 / 2015 parantos dicabut.

kakuatan

PASAL 22 - (1) Aturan ieu bakal asup kana gaya dina tanggal ieu publikasi.

eksekutip

PASAL 23 - (1) dibekelan tina Aturan ieu bakal dieksekusi ku Menteri Angkutan sareng Infrastruktur.

ANNEX- UNDANG FILE TO DOWNLOAD Klik di dieu

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar