Harga Tiket Marmaray sareng Waktos Ekspédisi Marmaray

Marmaray Peta
peta marmaray sareng jadwal marmaray

Harga Tiket Marmaray sareng Ekspedisi Marmaray: Pangwangunan proyék Marmaray, anu bakal nyambungkeun karéta api di dua sisi Bosporus, terus gancang. Jalur karéta api bakal disambungkeun ka silih ku sambungan torowongan karéta api handapeun Bosphorus. Ekspédisi Marmaray sareng Waragad Marmaray kalayan rinci rinci ngeunaan anjeun. Dina bagian Toko Tiket Marmaray, anjeun tiasa mendakan harga tikét ayeuna.

Marmaray asup kana jero taneuh di Kazlıçeşme; stasion jero taneuh anyar, Yenikapı sareng Sirkeci.

Proyék Marmaray diduga mangaruhan kana saluran Bosphorus sibuk Istanbul. Jalma bakal leuwih resep meuntas Bosphorus kalayan kandaraan sorangan gancang.

Harga Marmaray sareng Harga Tiket Marmaray

Jawaban pikeun patarosan ieu diperkirakeun bakal diumumkeun teu lami sateuacan ngamimitian proyék Marmaray. Proyék marmaray 29 dibuka dina Oktober 2013. Nalika anjeun ngajelaskeun penjelasan tentang penerbangan jam Marmaray, jam kerja, sareng jam gerak, kami bakal nawiskeun anjeun jam penerbangan Marmaray dina situs wéb kami:

  • Gebze jeung Marmaray Halkalı ti 105 menit
  • Antara Marmaray sareng Bostancı sareng Bakırköy 37 menit
  • Antawis Marmaray sareng Söğütlüçeşme sareng Yenikapı 12 menit
  • Antara Marmaray sareng Üsküdar ka Sirkeci 4 menit

Eureun Marmaray bakal dianggo dina jalan anu sarua ti Gebze kana cai mancur Söğütlü. Rél anu kareta api sareng titik sareng cai manan willow sareng jalma-jalma anu nganggo Marmaray Sogutlucesme ti Uskudar, teras tina sisi willropa bakal maot.

Halkalı Gebze Metro Line Stasion Marmaray

ngabogaan panggedena yén ruteu subway pangpanjangna di Istanbul Halkalı Aya jumlahna 42 eureun dina jalur metro Gebze. Ngeureunkeun ieu, 14 aya di sisi Éropa, sedengkeun sésana 28 aya di sisi Anatolian. Stasion Marmaray nyaéta saperti kieu:

  1. Halkalı
  2. mustafakemal
  3. Kucukcekmece
  4. Florya
  5. Yesilköy
  6. Yesilyurt
  7. Atakoy
  8. Bakirkoy
  9. yenimahalle
  10. Zeytinburnu
  11. Kazlıçeşme
  12. Yenikapı
  13. Sirkeci
  14. Selat Istanbul
  15. Uskudar
  16. İbrahimağa
  17. Sogutlucesme
  18. Feneryolu
  19. Göztepe
  20. erenköy
  21. Suadiye
  22. trucker
  23. Küçükyalı
  24. İdealtepe
  25. Süreyya Beach
  26. Maltepe
  27. Cevizli
  28. luluhur
  29. spike
  30. manuk galudra
  31. lauk lumba-lumba
  32. Pendik
  33. cai termal
  34. tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu
  35. Güzelyali
  36. Aydıntepe
  37. İçmeler
  38. Tuzla
  39. Çayırova
  40. conqueror
  41. Osmangazi
  42. Gebze
The metro cingcin GeBZe
Halkalı Mustafakemal Kucukcekmece Florya Yesilkoy Yesilyurt Atakoy Bakirkoy Yenimahalle Zeytinburnu Kazlicesme Yenikapi Sirkeci Bosphorus Uskudar Ibrahimaga Sogutlucesme Feneryolu Goztepe Erenkoy Suadiye Bostanci Kucukyali Idealtepe Sureyya Pantai Maltepe Cevizli Karuhun Basak Kartal Yunus Pendik Kaynarca Shipyard Aydıntepe İçmeler Tuzla Cayirova Fatih Osmangazi Gebze

Interaktif Peta Istanbul Metro

Marmaray Peta RayHaber Tube

Istanabul Railway Systems Map (pdf)

Tikét Marmaray

Biaya minimum kanggo kursus ieu bakal valid tina 13.03.2019

Harga Tiket lengkep: £ 2,60
Harga Tiket diskon: 1,25 TL / 1,85 TL

Bayaran Kursus Marmaray

Harga Tiket lengkep: £ 5,70
Harga Tiket diskon: 2,75 TL / 4,0 TL

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar