Haliç Metro Bridge Cost, Panjang sareng Bentuk

ongkos sasak halis metro sareng panjang
ongkos sasak halis metro sareng panjang

Jambatan bawah tanah Haliç, anu gaduh kapal pelayaran, mangrupikeun jambatan gantung melengkung dina Emas Tanduk di Istanbul, anu ngamungkinkeun jalur jalan Şişhane Yenikapı Metro. 2 Konstruksi sasak éta dimimitian dina Januari 2009, 15 dibuka dina bulan Pebruari 2014. Jambatan anu balik ka 1960 survey proyék munggaran, nyayogikeun jalur metro metroişhane Yenikapı antara Şişhane sareng Haliç. Sasak tiasa dibuka sareng ditutup nalika nyebrang kapal.

Haliç Metro Bridge Émbaran Téknis

Ngaran resmi: Haliç Metro Crossing Bridge
Lokasi: Haliç
Jenis: Sasak gantung serong manjang
Bahan: baja
Jumlah suku: 2
Panjang: 460 m (936 m)
Lebar: 12.6 méter;
Jangkungna: Pylon: 65 meter
Jembar lega: 180 meter (Stasion cut)
Tanggal ngamimitian: 2 Januari 2009
Tanggal ahir: 9 Januari 2014
Bubuka: 15 Pebruari 2014

Haliç Metro Sasak Panjang

Şişhane Yenikapı Metro, anu jarakna 5.2 kilométer panjang, nyebrang Emas Horn sareng Jambatan Metro Haliç. Sishane Yenikapi Metro, anu ngirangan jarak antara Şişhane Yenikapı ka 25 menit, balik deui ka jero taneuh saatos Jambatan Emas Horn Metro.

Panjang Jambatan Emas Horn Metro nyaéta 936 méter sareng jangkungna maksimum sasak nyaéta 17 méter di luhur permukaan laut. Diwangun dina suku 5 dina laut, sampéan 8 di sisi Azapkapı sareng 6 sampingan di sisi Unkapanı, Golden Bridge Horn Metro ngan dibuka pikeun metro sareng para pejalan kaki.

Arus kontinyu bakal disayogikeun pikeun nyegah karatuhan patok dina laut. Dina raraga nunjukkeun dinamik aura dinamis üz dina angin, jambatan, anu elemen na dirancang numutkeun angin, tiasa ogé meuntas.

Haliaç Bridge Bridge

Aya kantin sareng tandas dina lantai panengah dua pilar sasak. Nalika ditingali ti luhur, "kapal dek tasarlan dirancang salaku kabin gelas di daérah tempat eureun, kabel nyambung kana beberesih tiasa dilakukeun. Pikeun meresihan di tempat lirén, sagelas tiasa dibersihkeun ku nyambungkeun kabel anu diambung. Salila ngawangun jambatan dina komunitas ilmiah domestik sareng agenda UNESCO, jembatan kasebut lumangsung minangka salah sahiji proyék pamor Istanbul.

Estuary Cost Bridge Metro

Jambatan mangrupikeun pilar anu paling penting tina Taksim - Yenikapı Metro Line, anu ngagaduhan panjangna 5.2 sareng regu jumlahna 420 juta dolar. Gurat ieu dimimitian ti Taksim Square, ngiringan Beyoğlu sareng sumping di stasion Şişhane, teras ka handap ka Perşembe Bazaar. Ti titik ieu dina permukaan Tanduk Emas, Tanduk Emas, di sisi basisir kidul kulon Horn Emas liwat jalan Küçük Pazar deui asup ka jero taneuh. Jembatan Jambatan Haliç Metro perenahna di antara "Unkapanı Sisi güneybatı di arah kidul-kulon sareng oğlu Beyoğlu Sisi kuzeydoğu dina arah wétan.

Dina jambatan antara dua torowongan di sisi sabalikna, Unkapanı Station ngalayanan dua pihak. Saatos lebet kana torowongan, jalur na bakal arah ka arah Süleymaniye sareng sumping di stasion katilu tina stasiun olan içindeki Şehzadebaşı, anu caket kana Kampus Beyazıt sareng asrama Universitas Istanbul dina Bojong Bersejarah. Jalur ti dieu ka basisir Marmara ngahontal stasion kaopat “Yenikapı olan, anu biasa sareng“ Bosporus Crossing Marmaray ”. Hatur nuhun kana garis anu terintegrasi sareng sambungan metro Marmaray sareng Bandara di stasion ieu, Taksim - Yenikapi 8, Osmanbey - Kadikoy 28, Bandara - Maslak 56, Maslak - Kartal 71 menit.

Haliç Metro Bridge Bubuka 90 Gelar

* Sasak diwangun dina tumpukan 2,5 kalayan diaméter méter 110 sareng jerona kirang langkung 27 méter di laut. Panjang bagian gantung nyaéta meter 360 sareng dua menara baja condong sistem kabel. Sakit sarébu jalma damel di konstruksi.

* N Puteran sasak X diwangun dina unit 5, tumpukan diaméterna 2,5, dibuka ku jalan ngarobah séntimé 12, péngkolan derajat 90 dina hiji suku pangsi tunggal. Luhurna 120 méter, 3 ngagaduhan kapasitas rébu hidrolik sajumlah 500.

* Beyoğlu sareng Unjukı pendekatan viaducts nyayogikeun hubungan antara portal portal torowongan metro sareng sasak baja. Éta dihasilkeun nganggo sistem tegangan pos beton anu bertulang sareng 171 meter di Unompokı sisi sareng 242 méter dina sisi Beyoğlu.

* Diantara kolom tengah jambatan puteran sareng basisir Unkapanı, aya platform anu dibawa ku balok beton sareng tumpukan 10 sareng balok sirah pikeun panyalindungan platform ieu.

* Pangwangunan Taksim - Jalur Metro Yenjerı, Partnerhip Metro Anadolu (Yüksel - Güriş -Reha- Başyazıcıoğlu), Haliç - Metro Crossing Bridge Astal - Gülermak Joint Venture (AGJV), Electromeranic and fine works construction Alarko - Rotem - Hyundai Consortium ieu dipigawé.

10 petualangan taunan Golden Horn Metro Crossing Bridge

Arsiték Hakan Kıran, 14 Juni 2004, anu rarancang munggaran, Jambatan Unkapanı parantos dihapus, deui dina bentuk kendaraan, jambatan bawah tanah sareng jembatan pejalan kaki anu dilakukeun. Tujuanna nyaéta pikeun ngahijikeun sadaya sumbu angkutan dina rute tibatan jembatan kadua sareng kanggo nyayogikeun para pejalan kaki, kendaraan sareng jalan sasar. Dina waktos anu sami, Jambatan Unkapanı nyaéta pikeun ngaleungitkeun dampak négatip dina Haliç Shipyard, Masjid Sokullu Sinan sareng Haliç. Nanging, ideu nyaéta torowongan anu rébu 1985 méter dina rute anu ditangtukeun dina 100 kedah dibatalkeun sareng gandar anu kedah dibawa ka sumbu Saraçhane anu mangrupikeun tutugan Jambatan Unkapanı. Gagasan éta tunduk kana kritik beurat ti kalangan anu nentang jambatan Emas Horn. Saatos réaksi masarakat, konstruksi Haliç Metro Crossing Bridge dina rute anu disatujuan dina 1985. Nalika proyék anu disiapkeun lami disayogikeun ka Badan Konservasi, proyék ieu ditinggalkeun sareng desain anyar direalisasikeun dina sumbu anu sami salaku anu pangheulana gaduh prinsip anu sami sareng anu pangheulana.

Anu mimiti, panilitian angin, taneuh sareng struktur géologis Golden tanduk, struktur geologis boh pantai sareng pangaruh tina jembatan dina jalur monumen sajarah ditaliti. Panaliti ieu terus-terusan sapanjang karya proyék. proyék jeung Turki urang digarap ku élmuwan ngarah di dunya.

Şişhane Yenikapı Stasion Metro

Yenikapi,
Vezneciler,
Golden Lawas,
Şişhane,
Taksim,
Osmanbey
Sisli / Mecidiyekoy
Gayrettepe,
Levent,
xnumx.levent,
industri
ITU Ayazaga,
Industri Otomatis Atatürk,
Darüşşafaka,
Hacıosman Seyrantepe.

Istanbul Metro Peta

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar