Parantosan Jambatan Melet di Ordu

parantos sasak melet di tentara
parantos sasak melet di tentara

Parantosan Bridge Melet di Ordu; Kalayan inisiatif Kotamadya Metropolitan Ordu, karya dina jembatan anyar anu diwangun dina Walungan Melet di Altınordu distrik Ordu, tulang tonggong patalimarga di Wétan Laut Laut Wétan, parantos réngsé.

Cacah dina poé ka lawang tina jasa alternatif sasak Corum Samsun Merzifon Ankara nyambungkeun ka jaringan angkutan utama Turki urang kalayan rute sakumaha nyadiakeun aksés ka nagara Turki Kaukasus domestik, anu Républik Turki, Asia Tengah, Rusia, Républik sababaraha layanan propinsina teras Kabupaten méré.

"KOMUNITEN KABEHNA ANTARI BUKA NU TRAFFIC"

Jambatan alternatif anyar nyata bakal ngirangan beban lalulintas ti sakuriling propinsi sareng kabupaten Ordu Metropolitan Walikota Dr .. Mehmet Hilmi Güler ngungkabkeun, ıyla Karya réngsé kalayan aspal tina sasak alternatif anyar. 1166. 1366. sareng 1356. sambungan sisi sisi jalan anu ditetepkeun ku kaayaan cuaca anu pantes sareng damel di tempat-tempat sanés kalayan kamajuan édisi anyar alternatif bakal dibuka pikeun lalu lintas. Sambungan sareng sisi jalan sareng jalan persimpangan ogé bakal réngsé dina waktu anu singget. 236 meter panjang, konstruksi jembar 13 méter sacara réngsé henteu ngan ukur pikeun propinsi urang, tapi ogé propinsi sarta kabupaten anu bakal ngirangan beban lalulintas.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar