Pusat Ski Palandöken siap ngabagéakeun penyayang ski

Resort ski palandoken siap ngabagéakeun penyayang ski
Resort ski palandoken siap ngabagéakeun penyayang ski

Pusat Ski Erzurum Palandöken parantos sayogi pikeun mikrinta ski kalayan hotél bintang 5, imah banglo 9 sareng lereng ski ogé konser sareng organisasi dibuka dina usum anyar.

Pitur Pengetahuan Alam Lingkungan gerakan pariwisata Winter dina watesan wewengkon ski utama Turki urang di gelar kahiji jeung ngabogaan puncak 3185 ma Palandöken Pagunungan, ayana kiduleun propinsi Erzurum tur manjangan arah wétan-kulon. Pagunungan Palandöken nutupan wewengkon kurang leuwih 70 km panjang sareng 30 km lega. Luhureun gunung dimimitian ti 2000 m ka 3176 m. Pergunungan naga panggedéna 3176 m mangrupikeun titik pangluhurna Pagunungan Palandöken, sareng bukit naga leutik 3095 m naék ka kidul pusat kota Erzurum sareng wates kidul kidul ski Hınısboğazı.

Pagunungan Palandöken, anu nawiskeun lahan gunung tengah-tengah, umumna mandul kecuali lembah anu dijaga sareng daerah perkebunan. Stépe sareng shrubs biasana nutupan. Hasil tina érosi anu luhur, struktur topografis muncul dimana lamping lungkawing ujug-ujug dicampur sareng susun anu muncul. Nalika langkung luhur, topografi parobihan kalayan mangkok ageung sareng puncak anu ngawangun.

Erzurum dikurilingan ku pagunungan sareng gaduh iklim tiis. Salah sahiji faktor anu ngamungkinkeun wisata usum tiris jangka panjang Erzurum nyaéta mangpoe ciri usumna. Erzurum gaduh iklim anu nyayogikeun kanyamanan biokimatis kusabab luhurna sareng ngagaduhan pangaruh anu ningkat. Usum di pusat wisata usum tiris Palandöken nyaéta N 150 dinten / taun ”sareng nyertakeun Désémber, Januari, Pebruari, Maret sareng April. Dina kaayaan usum tiris normal salju ketebalan di daerah ski ngaleuwihan 2 m. Kualitas salju penting pisan pikeun kagiatan ski. Kanyataanna, panutup salju kedah ragrag dina bentuk salju kristal, sanés salju-salju atanapi salju anu baseuh, supados nyiptakeun poténsi sumber panghasilan anu turis. Kualitas salju di Palandöken kacida luhurna, tapi ngagaduhan kualitas salju bubuk kusabab struktur fisikna.

Salju kualitas teh katirisan tina harta, ngatur puseur pariwisata usum Palandöken situasi nguntungkeun ti puseur pariwisata usum séjén aya di Bekasi. Salian tina fitur salju kristal, jumlah dinten cerah anu katempona sapanjang taun ogé mangrupikeun kaunggulan ski sareng usum tiris pariwisata usum tiris di Erzurum. Dina waktos anu sami, kanyataan yén pusat ski kirang langkung 20 menit jauh ti bandara mangrupikeun faktor anu paling penting anu ngajantenkeun pariwisata usum tiris di Erzurum.

Kahiji serius tur komprehensif proyék Palandöken ski Center pikeun pariwisata usum Bekasi "Erzurum urang Palandöken Winter Olahraga sarta Pariwisata Master Plan" study. Dina pangajaran éta, ditetepkeun yén Palandöken Pagunungan ngagaduhan karakteristik pusat olahraga usum tiris internasional kalayan struktur alam na sareng iklim kasar. Proyék éta ngagambarkeun yén sajumlah 32 sarébu jalma tiasa ski dina tilu daérah, kompetisi internasional bahkan Olimpik usum tiris tiasa diatur, sareng 6 sarébu jalma tiasa didamel langsung.

Erzurum-Palandöken Winter Sports and Tourism Master Plan (1991) ngaidentifikasi tilu penting ski Resort di propinsi éta. Sadaya ieu ayana di sisi gunung kalér Pagunungan Palandöken. Widang ieu nyaéta; Hınıs-Palandöken Selat Lokasi, Gez Plateau sareng Konaklı. 25 ka daérah ieu katutupan ku rencana master. Nalika urang ngalebetkeun Wilayah Kandilli dikembangkeun dina kerangka Dinas Musim Usum Dunya Universitas, urang tiasa ngawangun pusat wisata usum tiris Erzurum dina bagian utama 4. Hınıs - Lokasi Selat Palandöken: Tempatna di Selat Erzurum (ogé katelah Hınıs Selat sareng Selat Tekman) ayana ngan kiduleun Erzurum sareng 5 km. Wewengkon ieu, anu umum dikenal salaku Resort Palandöken Ski Resort, kalebet Ejder Hill sareng sakurilingna di gunung Palandöken. Pusat Palandöken Ski Center parantos janten salah sahiji wewengkon pariwisata usum penting nagara urang kalayan fasilitas ski na, lereng panjang sareng lega, fasilitas akomodasi sareng operator mékanis dimana disiplin alpine tiasa diterapkeun kalayan gampang.

Aktivitas olahraga usum tiis di Palandöken Ski Center ayana di 2200-3176 sabuk luhurna méteran sareng dilaksanakeun di Namlıkar, Hınıs Selat, Konaklı, Ülkeroğlu sareng Yağmurcuk ti kalér ka kidul. Palandöken mangrupikeun salah sahiji pusat ski anu paling caket di dunya kalayan jarak 5 km na ka pusat kota Erzurum. Resort ski biasana 25 - 30 menit jauh ti bandara Erzurum.

Ski dijalankeun di Palandöken Ski Resort mangrupikeun ski anu pangpanjangna sareng tajem anu paling panjang di dunya. Palandöken Ski Center ngagaduhan jumlah ski 27 ski tina rupa-rupa derajat kasusah, kalebet lagu ski multi-tujuan, kitu ogé International Ski Federation (FIS) lereng ski disatujuan pikeun skég profesional pikeun ski. Lereng anu paling panjang nyaéta 12 km sareng total panjang lamping ski nyaéta 28 km. Béda antara awal sareng tungtung luhurna nyaéta 1100 méter. Landasan Ejder sareng Kapıkaya parantos nyatakeun salaku lagu anu didaptarkeun Olimpiade pikeun kompetisi Slalom sareng Saé Slalom. Kompetisi Slalom sareng Great Slalom diayakeun di lereng ieu, janten aranjeunna mangrupikeun lereng anu paling dipikaresep diantara pusat ski.

Aya chairlift 5 (jalma 4500 / kapasitas jam), chairlift 1 (jalma 300 / kapasitas jam), angkat bayi 2 (total kapasitas 1800), 1 gondola angkat (1500 jalmi / kapasitas jam) di Ski Center. Palandöken ogé ngayakeun kompetisi ski sareng snowboard sareng festival salju dina rupa-rupa kategori. Salaku tambahan, aya opat fasilitas wisata di gunung, hiji bintang 5 sareng bintang 3 4, ogé rumah ski, fasilitas sapopoé sareng réstoran. Kapasitas ranjang anu sayogi di Resort ski kirang langkung 2000.

perdana pentingna jeung Turki sacara salah sahiji puseur pariwisata usum primér Palandöken Pagunungan salaku hasil tina ngulik dilumangsungkeun ku umum jeung séktor swasta, ski jeung gerakan pariwisata usum salaku hiji stasiun internasional keur dicirikeun arah éta. Di sisi anu sanés, katingal yén wisatawan domestik langkung seueur tibatan jumlah wisatawan asing. Propil klien kalolobaan wisatawan asing anu ngadatangan Palandöken nyaéta turis ti Ukraina, Rusia, Iran, Azerbaijan, Georgia sareng Wétan Tengah. 25 nyaéta pangwangunan lamping ski anu saé modern di Palandöken. Warga Dunia Inter-University Usum dimimitian ku.

Konakli: kiduleun Erzurum sareng 18 km ka pusat kota. Tempatna antara désa Konaklı (2200 m) sareng gunung Kırkulak (3084 m), pusat ski lolobana cocog pikeun ski ski sareng lomba ski gratis. Ayeuna 25. Dina lingkup Dunya Musim Musim Musim Dingin, aya 460 landasan anu ngaliput total 11 héktar anu siap pikeun disiplin Alpine sareng balapan slalom. Sanaos lahan ieu diwangun ku daérah ski anu béda-béda, mangrupikeun fitur penting Konaklı anu masihan kasempetan pikeun netepkeun hubungan antara daérah ieu.
Gez Plateau: Pusat olahraga usum tiris Gez Plateau aya di 2200-2770 m kisaran sareng 7 km wétan Erzurum. Héktar 54 ngagaduhan tilu jembatan anu lega ti puncak ka belah wétan. Énda anu ngageser antara 2150 m sareng 2750 m. Éta cocog pikeun ski alpine sareng ski gratis. Nanging, henteu aya studi anu dilakukeun di Gez Plateau dina hal olahraga usum tiris.

Kandilli: Kandel Ski Resort, 25. Diwangun pikeun ngawula biathlon sareng kompetisi jogét ski dina lingkup World Inter-University Winter Games. Resort Ski Kandilli diwangun dina 160 ha rupa bumi sareng lereng aya di luhurna 1713-1767 m. 36 km ti pusat kota. Jauh. Kandilli ngagaduhan pusat ski, lereng ski kalayan tingkat kasulitan anu béda, fasilitas ski sareng lereng biathlon.

Peta Turki Cableway

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sal 12

Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 12

Perhatosan Tender: Pengangkutan Penumpang Karéta Sivas Bostankaya ku Beus

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar